Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Klaipėdoje pradedamas įgyvendinti „Bastionų namų“ projektas: startavo butų pardavimai

Nekilnojamojo turto plėtros įmonė „Eriadas“ informuoja, kad pradedami butų pardavimai „Bastionų namuose“, iškilsiančiuose Klaipėdos centre, greta Danės upės. Pirmajame šio projekto etape bus statomi du nauji A++ klasės gyvenamieji namai.
Klaipėda
Klaipėda / Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr.

Šiuo metu „Bastionų namų“ projekto namuose galima įsigyti 30-86 kv. m. ploto butus su daline apdaila. Baigti pirmojo etapo namų statybas numatoma iki 2024 metų pabaigos.

„Klaipėdoje nėra statoma daug naujų gyvenamųjų namų, todėl naujų kokybiškų butų paklausa yra didelė. Išskirtinė ir šio projekto vieta – už Jono kalnelio, pačioje miesto širdyje. Ypač daug būsimų pirkėjų užklausų sulaukėme po to, kai šių metų sausį kartu su partneriais ėmėmės iniciatyvos aplink Bangų gatvę suburti Malūnų bendruomenę, kuri gaivins buvusią pramoninę vietą ir skatins gyventojus sugrįžti į miesto centrą“, – kalba „Eriado“ vadovė Vita Žutautaitė.

V.Žutautaitės teigimu, nauji išskirtiniai butai Klaipėdos senamiestyje traukia ieškančius balanso tarp darbo ir poilsio, jaunas šeimas bei gyventojus, kurie nori įsigyti antruosius namus atostogoms arba nuomai.

Iš viso „Bastionų namų“ projekte suplanuoti 6 kvartalai, turintys skirtingą architektūrinę išraišką, kuriuose bus pastatyta 15 gyvenamųjų namų. 2 kvartalams (5 namams) statybos leidimai jau yra gauti, o likusiems 10 namų statybos leidimus planuojama gauti dar šiais metais. Visą projektą numatoma išplėtoti per maždaug 8 metus.

Vietoje, kur iškils „Bastionų namai“, yra veikęs potašo fabrikas, grūdų perdirbimo įmonė, tabako fabrikas. Nuo 2000 metų teritorija buvo tuščia ir apleista.

Apie UAB „Eriadas“

UAB „Eriadas“ yra nekilnojamojo turto plėtros įmonė, sėkmingai vystanti įvairių erdvių projektus nuo 2003 metų ir sukaupusi didelę patirtį nekilnojamojo turto plėtojimo, statybų valdymo bei techninės priežiūros srityse. UAB „Eriadas“ yra viena iš didžiausių nekilnojamojo turto vystytojų Lietuvoje ir pirmaujanti statybos valdymo įmonė Vakarų Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas