Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Namai už milijoną: kodėl čia nereikės rinktis tarp miesto ir gamtos, o jausitės it Pietų Prancūzijoje?

Svajojate apie kasdienį gyvenimą gamtoje, tačiau taip pat nenorite palikti ir miesto gyvenimo? Rodos, dvi priešingybės, tačiau jos puikiai gali derėti, jeigu gyvenate name gamtos apsuptyje, tačiau visai netoli nuo miesto. Skamba kiek utopiškai, tačiau tai įmanoma ir net su kaupu – išskirtinis objektas visai netoli Vilniaus paperka akimirksniu. Įsitikinkite patys.
Namas šalia Riešės ežero
Namas šalia Riešės ežero / „Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr.

Šis išskirtinis būstas reklamuojamas lankomiausiame NT portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą

Išskirtinė vieta išskirtiniams namams

Vilniaus rajono savivaldybėje, Sudervės kaime, visai šalia Riešės ežero ant kalno šlaito 2021-aisiais metais pastatytas išskirtinis vieno aukšto, penkių kambarių namas, į kurį pažvelgus akimirkai nusikeli į Pietų Prancūziją.

„Šio namo lokacija – išties labai gera: tai bene viena arčiausiai Vilniaus centro esančių vietų, kurioje gali pasijusti kaip kokiame užsienyje, atokioje sodyboje gamtos apsuptyje, tačiau iš tiesų būti iki pusvalandžio laiko atstumu nuo centro. Sklypas irgi išskirtinis – jis šlaitinis, kas mūsų lietuviškam kraštovaizdžiui nėra itin būdinga.

„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Namas šalia Riešės ežero
„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Namas šalia Riešės ežero

Buvo vizija pastatyti tokį namą ir sukurti tokią aplinką, kad žmogus, grįžęs po darbų, galėtų visiškai atitrūkti nuo miesto gyvenimo, triukšmo, tačiau tuo pačiu turėtų ir visą reikalingą infrastruktūrą, asfaltuotą privažiavimą iki pat namo ir panašius miesto privalumus“, – pasakoja nekilnojamojo turto brokeris Robertas Karalius.

Ir iš tiesų – tai namai, kurie yra ir nuolatinė gyvenamoji vieta, ir tarsi koks pabėgimas poilsiui. Turbūt geidžiamiausia namo dalis šiltuoju laikotarpiu – tai erdvi terasa, kurioje įrengtas šiuolaikiškas elektrinis kubilas su sūkurinės vonios funkcija, o nusileidus laiptais žemyn pateksite prie ežero, kur įrengtas modernus lieptas su prieplauka ir apšvietimu, taigi šią vietą taip pat galima išnaudoti, kaip tik norėsis: maudytis, žvejoti, turėti valtį.

„Gyvendamas tokiu nedideliu atstumu iki Vilniaus centro gali turėti tokį gyvenimo būdą, it gyventum, pavyzdžiui, Molėtų vienkiemyje“, – šypteli R.Karalius.

„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Namas šalia Riešės ežero
„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Namas šalia Riešės ežero

Privatumas, ekologiškumas ir nuolatinis gamtos glėbys

Pavargote nuo miesto reikalų ar tiesiog norisi privatumo sau ir savo šeimai? Puiku, nes šis namas tą gali suteikti be jokių išlygų.

„Jis pastatytas taip, kad garantuoja visišką privatumą – kaimynystės, galima sakyti, nejausite, nes namas suprojektuotas U formos, kad būdamas namuose matytum mišką, ežerą, bet nematytum nė vieno kaimyno ir pats nebūtum jiems matomas. Tam, kad architektūriškai ir techniškai namą būtų galima įkomponuoti tokiame šlaite, buvo padaryta daug sudėtingų sprendimų – tiek hidroizoliacinių, tiek konstruktyvių“, – atvirauja NT specialistas.

Vieno aukšto A++ energinės klasės namas pastatytas naudojant naujausias pažangias technologijas. Monolitinis konstruktyvas, eksploatuojamas stogas, ant kurio suplanuota stovėjimo aikštelė net keturiems automobiliams.

„Buvo pasirinkta ekologiška namo vizija ir ji išpildyta su kaupu: pats namas yra iš ekologiškų medžiagų, išorės apdaila – degintos medienos, kuri ne tik natūraliai atrodo, bet ir tinkamai prižiūrint yra ilgaamžis dalykas, – pasakoja R.Karalius. – Kadangi atvažiavimo nuo gatvės lygis yra namo stogas, jis padarytas pilnai eksploatuojamas: įgyvendinti visi reikalingi sprendimai, kad jis tikrai galėtų būti pilnai naudojamas: suprojektuota elektromobilių įkrovimo stotelė, o toks automobilis šiai vietai – itin patogus, nes artimiausiose gatvėse yra A juosta, kuria važiuojant galima išvengti kamščių.“

„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Namas šalia Riešės ežero
„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Namas šalia Riešės ežero

Name – miesto komunikacijos ir geoterminis grindinis šildymas bei vėsinimas: „Energetiškai jis labai efektyvus ir technologiškai gerai išpildytas: šildomos grindys, įrengtas namo vėsinimas, rekuperacinė sistema, tad turite visus šiuolaikiškus technologinius aspektus.“

Virtuvėje galėsite šeimininkauti kaip tikras virtuvės šefas mat ji – su natūralaus akmens granitiniais stalviršiais, itin patogiai ir funkcionaliai suplanuotais baldais, kokybiška buitine technika, garų ištaukimo sistema – viskas apgalvota iki smulkmenų.

„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Namas šalia Riešės ežero
„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Namas šalia Riešės ežero

Svetainėje – aukštos, daugiau kaip keturių metrų lubos ir vitrininis langas, kuris tobulai atidengia gamtos vaizdus, įspūdingą erdvę – čia gražu ne tik vasarą, bet ir žiemos vaizdai būna pasakiški.

Visos penkių kambarių būsto erdvės įrengtos moderniai, naudojant tik kokybiškas, ilgaamžes medžiagas, mat savininkai namus kūrė sau, tačiau, pasikeitus gyvenimo aplinkybėms, iki mažiausių detalių išpuoselėtą turtą nuspręsta parduoti.

Negana to, šiam namui priklauso šlaite įkomponuotas apie 10 kv. m vyno rūsys, kuris gali būti naudojamas ir kaip vyno rūsys, nes viskas technologiškai padaryta taip, kad atitiktų vyno rūsio standartus, ir kaip tiesiog sandėliavimo vieta – priklausomai nuo jūsų poreikio.

„Tai – iš tiesų išskirtinis NT objektas, tad susidomėjimo juo netrūksta. Neabejoju, kad namas atlieps naujų savininkų lūkesčius su kaupu“, – šypteli R.Karalius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas