Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lyg iš filmo: Londone pastatytos saugyklos itin pasiturintiems žmonėms

Daug uždirbantys žmonės ne tik perka prabangų būstą, tačiau nori, kad ir jų turtas būtų apsaugotas. Tokį poreikį pamačiusi nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Amazon Property“ įrengė 30 mln. svarų sterlingų vertės saugyklas 12 metrų po žeme, rašo uk.businessinsider.com.
Londone pastatytos saugyklos pasiturintiems žmonėms
Londone pastatytos saugyklos pasiturintiems žmonėms / „Amazon Property“ nuotr.

Iš viso 3 tūkst. kv. m ploto saugyklose saugomi daiktai, kurių vertė gali siekti iki 10 mln. svarų. Tikinama, kad saugyklas nuomojasi privatūs ir juridiniai asmenys, o susidomėjimas jomis nustebino ir pačius plėtotojus.

„Nors objektas tik atidarytas, jau apie 20 proc. saugyklų išnuomota. 75 proc. klientų yra iš Didžiosios Britanijos, likę – iš užsienio. Bene pusė nuomininkų yra labai pasiturintys žmonės, kitą dalį sudaro žinomos įmonės“, – „Business Insider“ sakė bendrovės vykdomasis direktorius Tomas Archeris.

Net ir įėjimas į požeminę saugyklą yra slaptas, niekuo neišsiskiria nuo gretimų namų. Į saugyklą galima patekti perėjus itin saugomą vestibiulį ir liftu nusileidus po žeme.

Vienos saugyklos nuomos kaina gali siekti nuo 20 iki 150 svarų per savaitę, priklausomai nuo jos dydžio. Į kiekvieną patalpą jos savininkas gali patekti naudodamas du užraktus – elektroninį ir mechaninį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas