Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: išskirtinis objektas išskirtinėje vietoje

Valakampiuose naujo šeimininko laukia išskirtinis, klasikinio stiliaus, dviejų aukštų namas. Šviesių spalvų ir medžio fasado apdaila susilieja su ošiančių pušų ramybe ir erdviu 20 arų sklypu.
Namas Valakampiuose
Namas Valakampiuose / Aruodas.lt

Brandus miškas ir lauko baseinas

Pažvelgus į namo aplinką iš karto išryškėja akivaizdūs šio būsto privalumai. Pirmiausia, jį supa brandus miškas, aplink ošia pavasarį gaiviai kvepiančios pušys. Didelis, 20 arų sklypas, išklotas žaliu vejos kilimu, vingiuojančiu tarp medžių kamienų. Arčiau namų pumpurus brandina rododendrai, dekoratyviniai spygliuočiai, aplinka sodriai žalia visus metus. Arti nėra kaimynų, tik iš vienos pusės tolumoje matyti kitas namas.

„Dar vienas išskirtinis aspektas – 20 kvadratinių metrų šildomas lauko baseinas. Didelis privalumas yra tai, kad baseino teikiamais malonumais gali naudotis ne tik karštomis vasaros dienomis“, – sako nekilnojamojo turto brokeris Darius Ringaitis.

Skelbimą apie išskirtinį namą ir daugiau jo nuotraukų matysite lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt.

Aruodas.lt/Namas Valakampiuose
Aruodas.lt/Namas Valakampiuose

Pritaikytas didelei šeimai

Pasak brokerio, šis namas suplanuotas didesnei šeimai patogiai gyventi. Pirmame aukšte virtuvė, valgomasis, svetainė, terasa, pirtis, garažas dviems automobiliams. Įžengus į namą, pirmiausia į akis krenta aukštos lubos, pro įstiklintą erkerį patenka daug natūralios šviesos. Prie stiklinės sienos jauki poilsio zona, iš kurios gali grožėtis besikeičiančiais gamtos vaizdais visais metų laikais.

Antrame aukšte – erdvus tėvų miegamasis, vaikų ir svečių miegamieji. Tėvams skirta atskira zona kartu su dideliu vonios kambariu, drabužine, yra išėjimas į balkoną. Antrame aukšte koridorių ir laiptus apšviečia natūrali šviesa, patenkanti prie įstiklintą stogą.

Bendras namo plotas 396 kvadratinių metrų, septyni kambariai, penki miegamieji, keturi sanitariniai mazgai, du balkonai. Pasižvalgykite.

Aruodas.lt/Namas Valakampiuose
Aruodas.lt/Namas Valakampiuose

Laukia išskirtinio pirkėjo

Dažniausiai namai parduodami tuomet, kai užauga vaikai ir būstas tampa per didelis. „Šiuo atveju buvę savininkai taip pat ieško naujo būsto, nes vaikai išsikėlė gyventi savarankiškai. Namas laukia naujo šeimininko“, – teigia D. Ringaitis.

Šis namas skirtas išskirtiniam pirkėjui. Pasak brokerio, būstu domisi ne tik Lietuvos piliečiai, bet ir užsieniečiai, komercinės įmonės. Namas yra puiki investicija, nes jį galima išnuomoti.

Namas Valakampiuose atitinka visus šiuolaikinius reikalavimus, įrengta rekuperacinė vedinimo sistema, yra oro kondicionieriai. Morališkai nepasenęs ir fasadas, technologiniai bei inžineriniai sprendimai.

Aruodas.lt/Namas Valakampiuose
Aruodas.lt/Namas Valakampiuose

Interjeras sukurtas iš kokybiškų, natūralių medžiagų. Svarbu ir tai, kad dėl aukštų lubų yra daug erdvės, o ši sukuria malonią ir atpalaiduojančią atmosferą.

Namo vertę padidina ir išskirtinis Valakampių rajonas. Ši vieta Vilniaus mieste vertinama, nes gyventojai gali mėgautis natūralia gamta, ramybe, o miesto centrą gali pasiekti automobiliu vos per 10 minučių. „Žvelgiant į ateities perspektyvą, namo vieta turi išliekamąją vertę“, – teigia D. Ringaitis.

Daugiau informacijos apie parduodamą objektą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas