Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: ketvirtadienį atvirų durų dienose – A.Kaušpėdo projektuotas daugiabutis

Besidairantiems būsto Vilniaus centre - puiki proga jį įvertinti gyvai, mat šį ketvirtadienį planuojama apžiūra naujai statomame name Žvėryne.
Žvėryno Lapės
Žvėryno Lapės / Aruodas.lt

Pasikalbėti tiesiogiai su objekto „Žvėryno lapės“ vystytojais, pasisemti idėjų arba pasiderėti dėl būsimų šeimos namų kainos norintieji jau gali registruotis lankomiausiame šalies NT portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Svarbu: dėl plintančios COVID-19 ligos ir siekiant apsaugoti klientus registracija yra būtina! Į objektus galima atvykti pasirinkus pageidaujamą laiką ir statytojo atstovui jį patvirtinus. Planuojamas laikas: ketvirtadienį, 15–20 val.

Susidomėję turėtų paskubėti


„Žvėryno lapėse“ iš viso įrengta tik 30 butų. Iš jų jau 70 proc. parduota, todėl tie, kuriuos domina ši vieta, turėtų paskubėti.

Iš likusių laisvų būstų, pirkėjai gali rinktis 2–4 kambarių, nuo 54,9 kv.m iki 140 kv.m ploto. Būsto kainos prasideda nuo 2900 eurų už kv. metrą.

A+ energinės klasės daugiabučio statybos bus baigtos jau netrukus - 2022 m. I ketvirtį. Šiuo metu užbaigta apie 80 proc. statybos darbų – pastato fasadas, vykdomi bendro naudojimo patalpų apdailos darbai ir aplinkos tvarkymo darbai.

Bendrovės „Releven project management“ direktorius Viktoras Zubrecovas pasakojo, jog šis projektas išsiskiria savo kokybe bei naudojamomis kokybiškomis medžiagomis. Statant namą naudotos ypač kokybiškos konstrukcinės ir apdailos medžiagos - mediniai langai, vokiško klinkerio plytelės. Galiausiai, nedaromi kompromisai ir statybų procese.

Aruodas.lt/Žvėryno Lapės
Aruodas.lt/Žvėryno Lapės

„Statybas prižiūrime atsakingai, o jas vykdo patikimas ir gerai rinkoje žinomas statybų generalinis rangovas – UAB „Naresta“, – sakė jis.

„Žvėryno lapes“ projektavo Algirdas Kaušpėdas ir jo studija „JP architektūra“. Kartu su žymiu architektu vystytojai siekė sukurti kokybišką bei darnų šiuolaikišką kvartalą.

„Tai šiuolaikiškas 4 aukštų mažaaukštės statybos namas su antstatais. Visi butai turi erdvius balkonus, terasas arba privačius lauko kiemelius su terasomis. Butai erdvūs, puikiai funkcionaliai suplanuoti zonomis patogiam jūsų ir jūsų šeimos gyvenimui bei poilsiui. Butuose montuojami mediniai vitrininiai langai, išvedžiotas grindinis šildymas“, - kalbėjo V.Zubrecovas

Pirmame pastato aukšte numatomos prekybos ir administracinės paskirties komercinės patalpos. V. Zubrecovo teigimu, norintys vis dar gali įsigyti keletą patalpų pardavimui, jų plotas nuo 98 kvadratinių metrų.

Aruodas.lt/Žvėryno Lapės
Aruodas.lt/Žvėryno Lapės

Kiemas be automobilių

Be to, didelis dėmesys skiriamas aplinkos sutvarkymui bei apželdinimui, gyventojų sporto bei poilsio zonoms, patogiam automobilių parkavimui.

„Projekto teritorija aptveriama, patekimas į teritoriją pro vartelius tik su įėjimo kontrole. Vaizdo stebėjimo kameros montuojamos parkavimo aikštelėje, bendro naudojimo erdvėse, teritorijos saugumui užtikrinti“, - sakė V. Zubrecovas.

Be to, po pastatu įrengtos 108 automobilių stovėjimo vietos. Dar viena „Žvėryno lapių“ ypatybė - „kiemas be automobilių“, o tai reiškia, kad visa vidinio kiemo erdvė skirta žaidimo, sporto, poilsio zonoms bei želdiniams, todėl vaikai galės saugiai leisti laiką vidiniame kieme.

Gyventojų patogumui suprojektuota dviejų lygių požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, kurioje taip pat įrengti sandėliukai, dviračių saugykla bei pagalbinės patalpos aptarnaujančiam personalui. Iš kiekvienos laiptinės liftu galima nusileisti į požeminį aukštą.

Ketvirtadienį, rugpjūčio 19 dieną, per Aruodas.lt rengiamas atvirų durų dienas „Žvėryno lapėse“ bus galima apžiūrėti 2–4 kambarių, 54–140 kv. metrų ploto butus.

„Atvirų durų dienos vyks rugpjūčio 19 d. (ketvirtadienį) 15–20 val. Pirkėjus apžiūrėti butų kviečiame į vietą – Lapių g. 3. Butus bus galima apžiūrėti gyvai tik prieš tai užsiregistravus (būtina išankstinė registracija).

Domina daugiau informacijos? Registruokitės pagal šią nuorodą.

Aruodas.lt/Žvėryno Lapės
Aruodas.lt/Žvėryno Lapės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas