Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: namas miesto ir gamtos ritmu

Vos keliolika minučių nuo Vilniaus centro pasiekiamas namas iš pirmo žvilgsnio sužavi klasikiniu, nesenstančiu interjeru, kokybe ir gamtos vaizdais – per sklypą teka natūralus upeliukas, kuriame pliuškenasi laukinės antys.
Namas Laurų g. Vilniuje
Namas Laurų g. Vilniuje / Aruodas.lt

Vaikai į mokyklą keliauja savarankiškai

Laurų gatvėje pro namo svetainės langus atsiveria žali vaizdai – lygus žolės kilimas, privatumą sauganti tujų siena, tolumoje – išlakios miško pušys. Išėjus į terasą patenki tiesiai į laukinės gamtos glėbį – čia pat vingiuoja sraunus Antavilio upeliukas, atitekantis iš mažojo ir didžiojo Antavilio ežerų. Upeliuko krantai sutvirtinti geotekstile ir akmenimis, todėl atrodo estetiškai, dera prie dekoratyvinių augalų ir tvarkingai prižiūrėtos vejos.

„Namui priklauso 6,2 aro sklypas – jo tvarkymas neužima daug laiko, todėl čia jausitės komfortiškai kaip nuosavame name, o darbo bus mažiau kaip gyvenant bute“, – sako „Capital Smart“ brokeris Justas Pranskaitis.

Beveik 180 kvadratinių metų name yra keturi miegamieji kambariai.
„Tiek daug miegamųjų retai pasitaiko“, – teigia J. Pranskaitis. Taip pat name įrengti du vonios kambariai, erdviame garaže su automatiniais vartais telpa du automobiliai. Skelbimas apie parduodamą namą reklamuojamas lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt.

Šio namo savininkai pasakoja, kad augindami vaikus labai džiaugėsi patogia gyvenamąja vieta – čia pat autobusų stotelė, vaikai į mokyklą su draugais saugiai nuvažiuodavo savarankiškai. „Jaunoms šeimoms tai didelis privalumas. Iki miesto centro apie 13 kilometrų, atrodytų, kad tolokai, bet automobiliu pasiekti galima per keletą minučių“, – pasakoja brokeris.

Aruodas.lt/Namas Laurų g. Vilniuje
Aruodas.lt/Namas Laurų g. Vilniuje

Kokybiškai įrengtas ir prižiūrėtas

Pasak J. Pranskaičio, namas išskirtinis, labai kokybiškas įrengimas. Galima iš karto pradėti gyventi, nereikia papildomų įrengimų. Pirmame aukšte įrengtoje erdvioje svetainėje ir virtuvėje grindys išklotos plytelėmis ir parketlentėmis. Vasarą grindys maloniai vėsina, o žiemą komfortiškai šilta, nes įrengtas grindinis šildymas. „Savininkas turi apdailos įmonę, todėl namas prižiūrėtas, viskas tvarkinga“, – teigia brokeris.

Estetiškos baltos spalvos virtuvėje maistas ruošiamas ant akmens stalviršio. Visi įmontuoti baldai yra labai kokybiški, interjeras – nepavaldus laikui. „Šie namai gražiai atrodė prieš dešimt metų, interjeras nepasens ir dar po dešimtmečio“, – mano J. Pranskaitis. Namas parduodamas su baldais. Paspaudę nuorodą Aruodas.lt, matysite daugiau šio nekilnojamojo turto nuotraukų.

Į namą įvestos visos miesto komunikacijos, dujos, vasarą vėsina oro kondicionieriai.

Aruodas.lt/Namas Laurų g. Vilniuje
Aruodas.lt/Namas Laurų g. Vilniuje

Šildomas lauko kubilas

Namo aplinka saugi, į vidinę teritoriją pro automatinius vartus niekas negali patekti be savininkų žinios. Aptvertoje teritorijoje yra trys sublokuoti namai. Kaimynystė rami, aplink gyvena draugiška bendruomenė.

Savininkai nori išsikelti į naują namą, nes gyvena čia nuo pat pradžių ir mano, kad laikas atsinaujinti. Tačiau jiems labai patinka vietovė ir naujų namų ieško netoliese.

Nors netoli Nemenčinės plentas, tačiau automobilių ūžesio nesigirdi. Poilsio vakarais ar savaitgaliais netrikdo pašaliniai garsai. O ramybės pojūtį sustiprina gamtos stebėjimas. „Ne kartą lankantis šiame objekte teko matyti upeliuku plaukiojančias laukines antis“, – pasakoja J. Pranskaitis.

Upeliuke giliausia vieta iki kelių, malonu pabraidyti basomis, o maudynėms įrengtas šildomas lauko kubilas.

Daugiau informacijos rasite pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas