Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: prabangus vieno aukšto namas Valakampiuose – moderni svajonė pušyne

Švarus oras, ramybė, ošiantis pušynas namų kieme, o iki miesto centro – vos 15 minučių kelio. Gyvenimas Vilniuje dabar gali priminti amžiną kurortą nuošalioje užmiesčio oazėje – modernus vieno aukšto namas Valakampiuose laukia naujų šeimininkų.
Namas Valakampiuose
Namas Valakampiuose / Aruodas.lt

243 kv. metrai erdvės, 5 kambariai, garažas, terasa ir žaliuojantis kiemas – prieš kelerius metus čia gyvenimą pradėję kurti dabartiniai savininkai negailėjo nei kokybiškų medžiagų, nei laiko jaukiam šeimos lizdui gražinti. „Tai – svajonių namai!“ – net nedvejodama tikina Nemenčinės plente esantį būstą parduodanti nekilnojamojo turto brokerė Agnė Navickienė.

Aruodas.lt/Namas Valakampiuose
Aruodas.lt/Namas Valakampiuose

Pasak jos, lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt parduodamas būstas – palyginti nedažna vieno aukšto namo architektūrinė koncepcija, žavinti šiuolaikiškais sprendimais ir funkcionalumu, namo forma primena „L“ raidę, visos erdvės jame – tarsi susisiekiantys indai. Akį traukia ir didžiuliai langai. „Namas labai šviesus, terasiniai langai leidžia mėgautis saule ir nuostabiais vaizdais pro juos – tai tarsi kasdienis gamtos paveikslas. O jei juos praveri – vėjelis pučia, pušys ošia... pasijauti lyg pajūryje“, – 15min kalbėjo A.Navickienė.

Naujakuriams itin patiks ir dvi dengtos lauko terasos, tai erdvė, kurioje malonu ir pabūti vienumoje, ir atvykus būriui svečių, vietos čia užteks visiems. Juk kai aplink čiulba paukščiai, kvepia miškas, o akys ilsisi nuo žalumos – kas gali būti geriau? Apžiūrėkite daugiau namo nuotraukų portale Aruodas.lt.

Įrengiant namus didelis dėmesys buvo skiriamas ne tik išoriniam pastato vaizdui ir aplinkai, bet ir interjerui. Funkcionaliai suplanuotos vidaus erdvės, kokybiškas įrengimas, ilgaamžės apdailos medžiagos – visa tai atiteks naujiesiems namo gyventojams.

Aruodas.lt/Namas Valakampiuose
Aruodas.lt/Namas Valakampiuose

„Namas statytas ne pardavimui, jis kurtas ilgai ir dėmesingai, meistriškai laviruojant tarp estetikos ir praktikos, ieškant pačių geriausių sprendimų. Interjerą kūrė moteris, turinti labai subtilų estetikos jausmą, čia svarbi kokybė – ji atsispindi ir pasirinktose medžiagose, kurioms nebuvo taupyta. Apskritai interjeras sukuria švaros ir kokybės įspūdį, o kokybiški, brangūs daiktai ir sensta gražiai, oriai tarnauja ir net po daugelio metų gerai atrodo“, – sakė brokerė.

Aruodas.lt/Namas Valakampiuose
Aruodas.lt/Namas Valakampiuose

Pasak jos, modernus ir prabangus būstas ypač patiktų jaunoms, vaikų jau turinčioms arba tik planuojančioms šeimoms, taip pat vyresnio amžiaus žmonėms, iš kurių namų atžalos jau išsikraustė, kurie dabar gyvena sau, ir atėjo laikas įgyvendinti ilgai puoselėtas svajones. 243 kv. metrų namas – tobulas pasirinkimas šeimai, vertinančiai privatumą, asmeninę erdvę, neįkainojamą ramybę gamtos apsuptyje.

„Gyvenamo ploto čia – 200 kv. metrų, namas nėra per didelis. Vieno aukšto namas – privalumas auginantiems mažus vaikus, galima jaustis saugiai, kad mažylis ropodamas po namus nenukris nuo laiptų, neužsigaus. Taip pat vienas aukštas – puikus svajonių būsto scenarijus ir vyresniems, nors vietos čia bus ir besisvečiuojantiems vaikams, anūkams“, – kalbėjo A.Navickienė.

Aruodas.lt/Namas Valakampiuose
Aruodas.lt/Namas Valakampiuose

Brokerė nedvejoja – šis Aruodas.lt portale parduodamas namas turi viską, ko gali norėti gamtą mylintis, tačiau miesto pulso prarasti nenorintis gyventojas. „Šį namą galima pamilti iš pirmo žvilgsnio, čia tiesiog niekas nekliūna, atvyksti – ir tiesiog gera. O taip būna ne taip ir dažnai“, – sakė pašnekovė.

Šalia namų yra įrengti ir pažintiniai takai su poilsio pavėsinėmis, yra kur pasivaikščioti, pasivažinėti dviračiu – pušyne yra asfaltuotas 28 km ilgio dviračių takas, vedantis link netoliese esančių ežerų.

Daugiau informacijos apie namą rasite paspaudę šią Aruodas.lt nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas