Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Bažnyčia, kurioje planuojama įrengti žaidimų kambarį ir namų kino teatrą, parduodama už 242 tūkst. eurų

Svajojate gyventi istorinėje bažnyčioje su namų kino teatru ir žaidimų kambariu? Dabar, tai veikiausiai įmanoma. Aukcione parduodama Velse esanti XIX a. bažnyčia, kuriai išduotas leidimas statyboms ir kurioje galima įrengti prabangius namus.
Parduodama bažnyčia
Parduodama bažnyčia / Paul Fosh Auctions / SWNS/"Scanpix“ nuotr.

Istorinę buvusią Visų šventųjų bažnyčią, esančią Svonsio mieste, Velse, galima pertvarkyti į penkių miegamųjų, šešių vonios kambarių namą su žaidimų kambariu ir namų kino teatru.

Kaip rašo portalas metro.co.uk, taip pat viršutiniame aukšte planuojama įrengti antresolę, iš kurios atsiveria vaizdas į virtuvę.

Pastate, kuris kadaise buvo žinomas kaip Visų šventųjų bažnyčia, yra erdvus sodas ir garažo aikštelė, taip pat gautas leidimas statyti išorinį pastatą.

Nors, atrodo, kad bažnyčia bus šiuolaikiškai pertvarkyta, ant pastato dar yra išlikusių istorinių liekanų įspaudų.

1845 m. pastatytoje bažnyčioje yra Pirmojo pasaulinio karo lentos ir paminklas su 30 kareivių iš šios vietovės, žuvusių per karą, pavardėmis.

Paminkle taip pat yra duomenys apie Viktorijos kryžiumi – aukščiausiu Didžiosios Britanijos apdovanojimų sistemos apdovanojimu už drąsą Sandraugos ginkluotosiose pajėgose – apdovanotus asmenis. Šį apdovanojimą 1856 m. įsteigė karalienė Viktorija.

„Paul Fosh Auctions“ parduoda šią „stulbinančią plėtros galimybę“, kurios minimali pradinė kaina – 242 tūkst. Eur.

Dabartinis savininkas, prieš penkerius metus pastatą įsigijęs iš Velso bažnyčios, jį parduoda, nusprendęs persikelti į Šiaurės Velsą.

„Būtų smagu, jei kas nors imtųsi šio nuostabaus plėtros projekto ir paverstų šią gražią bažnyčią šeimos namais kartu su bažnyčios teritorijoje pastatytu nauju, papildomu, estetišku atskiru šeimos namu“, – metro.co.uk sakė jis.

Bažnyčios, kurią pastatė vario pramonininkų Grenfellų šeima, viduje taip pat yra memorialiniai vitražai, vaizduojantys šventąjį Jurgį ir šventąjį Mykolą.

Seanas Roperis iš „Paul Fosh Auctions“ sakė, kad tai reta proga kam nors „įsigyti nuostabią bažnyčią su planavimo leidimu“.

„Bažnyčioje, kai ji bus pertvarkyta, bus įrengtas didelis gyvenamasis plotas, žaidimų kambarys, namų kino salė ir didžiulė svetainė“, – kalbėjo jis.

Į virtuvės zoną, pasak jo, bus patenkama iš viršutiniame aukšte esančios antresolės.

Pagrindiniame miegamajame bus drabužinė ir vonios kambarys, papildoma poilsio zona su stikline siena, iš kurios atsivers nuostabūs Svonsio miesto ir įlankos vaizdai.

„Atskirai stovinčiame naujame pastate, esančiame sklype, bus sodas ir garažo aikštelė“, – sakė S.Roperis.

Aukcionas dėl šio turto prasideda liepos 26 d. vidurdienį ir turėtų baigtis po dviejų dienų, liepos 28 d. 17.00 val. Šiuo metu šį turtą internetu stebi 11 žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas