Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Beveik 2 mln. eurų kainuojantis N.Numavičiaus namas sudomino V.Uspaskicho vaikus

Turtingiausio Lietuvos verslininko ir pagrindinio „VP grupės“ akcininko Nerijaus Numavičiaus namą planuoja pirkti europarlamentaro bei verslininko Viktoro Uspaskicho vaikų iš pirmos santuokos valdoma nekilnojamo turto bendrovė „Edvervita“.
Nerijaus Numavičiaus namas
Nerijaus Numavičiaus namas / „DNB Būstas“ nuotr.

„Sandoris dar neįvyko, jie dar nenusipirko, buvo pasirašyta rezervacija. Įmonė užsiima nekilnojamojo turto valdymu ir, kai įvyks sandoris, kai jau įsigis būstą, tuomet ir priiminės sprendimus, ką konkrečiai darys su šiuo namu“, – 15min teigė turtą pardavinėjusi „DNB Būsto“ brokerė Agnė Navickienė.

„Edvervita“ už namą turėtų sumokėti „sutartą sumą“, tačiau skelbime nurodoma, kad namas su teritorija buvo parduodamas už 1,99 mln. eurų.

Registrų centro duomenimis, bendrovė lygiomis priklauso Julijai ir Eduardui Uspaskichams.

Bendrovės „Edvervita“ vadovas Edmundas Ubartas 15min komentuoti sandorio nepanoro. Jis teigė, kad bendrovė užsiima nekilnojamojo turto nuoma, tačiau ar šį modelį pritaikys naujam pirkiniui – atsakyti taip pat negalėjo.

„Nieko negaliu šiuo klausimu pasakyti ir nenoriu net kalbėti. Jeigu kas nors bus, tai bus, bet dabar nieko negaliu pasakyti“, – sakė E.Ubartas.

Pardavė per mėnesį

Anot brokerės, per kiek ilgiau nei mėnesį kol buvo pardavinėjamas namas, juo susidomėjo iki 10-ties įvairaus amžiaus ir tautybių klientų.

15min rašė, kad tarpininkai nuo rugsėjo pardavinėjo N.Numavičiui priklausiusį 2006 metais pastatytą vieno aukšto 575 kv. m ploto namą vadinamajame Laurų kvartale. Name iš septynių kambarių – 5 miegamieji. Namui priklauso 68,29 a ploto sklypas, kuriame įrengti lauko teniso kortai, garažas dviems automobiliams.

Iš viso 8 ha ploto Laurų kvartale yra 32 individualūs namai, o aptvertą teritoriją stebi apsaugos darbuotojai.

Pernai 15min skelbė, kad didžiausias „VP grupės“ akcininkas N.Numavičius išsikėlė į Jungtinę Karalystę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas