Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Puikiai įrengtas butas Vilniaus centre

Lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt atsirado skelbimas, kuriame reklamuojamas parduodamas 3 kambarių, 79,21 kv. m butas netoli Vilniaus centro, Mindaugo gatvėje, septintame devynaukščio aukšte. Nors Vilniaus centre labiau tikiesi senos ar senesnės statybos namų, tačiau šis devynaukštis pastatytas gan neseniai – 2008 m.
Butas Mindaugo gatvėje (Vilnius)
Butas Mindaugo gatvėje (Vilnius) / Aruodas.lt

Bute yra 2 atskiri miegamieji kambariai, svetainė, sujungta su virtuve, ir

bendras vonios ir tualeto kambarys. Į visus buto kambarius galima patekti iš erdvaus koridoriaus, kuriame įrengta talpi sieninė spinta. Dar viena sieninė spinta yra miegamajame.

Virtuvės sala su pusbariu skiria svetainės zoną nuo virtuvės su integruotais baldais ir buitine technika. Norint pakvėpuoti grynu oru, nebūtina leistis į lauką – iš svetainės yra išėjimas į atvirą balkoną.

Tiek svetainėje, tiek kituose kambariuose yra dideli vitrininiai langai, pro kuriuos į butą patenka daug šviesos. Visame bute, išskyrus vonios zoną, yra išklotos ąžuolo parketlentės. Būsto apdailoje vyrauja baltos, pilkšvos ir rudos spalvų atspalviai – taip sukuriamas gana neutralus fonas, prie kurio lengva derinti įvairių spalvų ir stiliaus baldus ir kitus interjero elementus.

Daugiau buto nuotraukų ir kainą pamatysite portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Bute įrengtas centrinis-kolektorinis šildymas, kas leidžia gyventojams patiems nustatyti norimą temperatūrą; yra kabelinės televizijos ir interneto įvadai. Butas parduodamas su integruotais baldais ir buitine technika. Už papildomą mokestį galima nusipirkti požeminę stovėjimo aikštelę.

Pats daugiabutis yra patogioje vietoje: artimiausi prekybos centrai, mokyklos bei darželiai lengvai pasiekiami pėsčiomis, o su tolimesniais rajonais yra geras susisiekimas tiek viešuoju, tiek nuosavu transportu. Laiptinė rakinama, name įrengtas liftas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas