Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Citus“ pradeda „Link Ten“ projektą Šnipiškėse su 114 butų

Nekilnojamojo turto projektų valdymo įmonė „Citus“ pristato būsto projektą „Link Ten“. Dviejuose A+ energinio efektyvumo klasės 5 ir 6 aukštų namuose įkurti 114 skirtingo ploto ir kambarių skaičiaus butų. Investicijos į projektą sieks apie 9 mln. eurų, o statybas planuojama pradėti kitų metų pradžioje, skelbiama išplatintame pranešime.
Projektas „Link ten“
Projektas „Link ten“ / Bendrovės nuotr.

Pirkėjams siūlomi įvairaus išplanavimo 1–4 kambarių 28–88 kv. m ploto butai su individualiais kiemeliais pirmuosiuose aukštuose ir terasomis – viršutiniuose. Butų kainos prasideda nuo 2 166 Eur už kv. m. Vieno iš namų (iškilsiančio prie Linkmenų g.) pirmajame aukšte įsikurs komercinės patalpos. Maždaug 27,5–56,5 kv. m ploto patalpas verslui bus siūlomos įsigyti nuo 2 250 Eur už kv. m.

Bendrovės nuotr./Projektas „Link ten“
Bendrovės nuotr./Projektas „Link ten“

„Šnipiškių plėtra – stulbinama. Pavyzdžiui, 1-1,5 km atstumu nuo būsimo projekto veikia 11 verslo centrų, dar 6 – statomi. Juose šiuo metu dirba apie 40 tūkst. žmonių, o baigus statomus biurų pastatus, šis skaičius gali išaugti beveik iki 55 000. Matome, kad patogia lokacija ir išvystyta infrastruktūra pasižyminčios Šnipiškės užtikrins būsto likvidumą, o pats rajonas, neabejotinai, taps populiariausiu Vilniuje, nes tai – naujasis miesto centras, modernus verslo rajonas, kurį nuo senamiesčio skiria tik Neries upė“, – įsitikinęs „Citus“ direktorius Mantas Galdikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas