Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Eika Real Estate Fund“ investavo 35 mln. eurų į verslo centrą Slovakijoje

Fondų valdymo įmonės „Eika Asset Management“ valdomas nekilnojamojo turto fondas „Eika Real Estate Fund“ (EREF) investavo į verslo centrą „Business Centrum Tesla2“ Košice, Slovakijoje.
Biuras
Biuras / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

EREF įsigijo 50 proc. įmonės „Kosice HoldCo s r o“, kuriai priklauso verslo centras, akcijų iš „European City Estates“ grupės. Sandorio suma siekia 35 mln. eurų, pranešė „Eika“.

Pasak „Eika Asset Management“ vadovės Viktorijos Orkinės, sprendimas plėsti investicinį portfelį į užsienį buvo priimtas dėl stipraus partnerio ECE, išmanančio rinką ir itin palankių bankinio finansavimo sąlygų.

„Nors mūsų prioritetas vis dar yra Baltijos šalys, manau, kad investicijų į Slovakiją ar kitas Centrinės Europos šalis gali būti ir daugiau – ne veltui jau kurdami „Eika Real Estate Fund“ strategiškai planavome, kad mūsų veiklos teritorija bus Centrinė ir Rytų Europa,“ – pranešime sakė V.Orkinė.

2017 metų pabaigoje pastatyto verslo centro plotas viršija 15 tūkst. kv. metrų. Tarp pagrindinių nuomininkų – tarptautinės IT bei draudimo įmonės „T–Systems“, „Diebold Nixdorf“, „Colonnade“, „Dovera“.

EREF investuoja į komercinės paskirties objektus, biurų pastatus, prekybos centrus ir logistikos ar lengvosios pramonės objektus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius