Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Hili Ventures“ užbaigė 20 mln. eurų sandorį vertės dėl prekybos centro Rygoje

Maltoje centrinę būstinę turinčios tarptautinės investijos bendrovės „Hili Ventures“ antrinė įmonė „Hili Properties“, užsiimanti strateginėmis investicijomis į nekilnojamąjį turtą, užbaigė sandorį dėl svarbų Rygos prekybos centrą kontroliuojančios bendrovės akcijų įsigijimo.
Eurai
Eurai / 123RF.com nuotr.

Tai jau septintas „Hili Properties“ prekybos kompleksas Latvijos sostinėje, į kurį investuojama 20 mln. eurų, pranešė bendrovė.

Pranešime pažymima, jog 21,58 tūkst. kvadratinių metrų teritorijoje stovintis 7,86 tūkst. kvadratinių metrų ploto prekybos kompleksas Rygos Stirnu gatvėje įsikūręs viename tankiausiai apgyvendintų miesto rajonų, tad pirkėjų srautas čia nuolatinis ir intensyvus. Komercinė veikla pastate vykdoma jau 15 metų, o didžiausias nuomininkas yra Švedijos kapitalo „Rimi“ tinklas, kuris čia atidaręs vieną didžiausių savo parduotuvių Rygoje.

„Be galo džiaugiamės šiuo naujausiu pirkiniu Rygoje, ypač dėl to, kad jis nuo pat pirmos dienos atitinka esminius mūsų investavimo strategijos kriterijus. (...) Sandoris svarbus ir atsižvelgiant į mūsų strategiją ieškoti mažos rizikos ir ilgalaikių investicijų galimybių“, – pranešime cituojamas „Hili Properties“ vykdomasis direktorius Džordžas Kakouras.

Po naujausio sandorio „Hili Properties“ portfelio vertė išaugo iki 155 mln. eurų, o išnuomojamas plotas iš viso pasiekė beveik 100 tūkst. kvadratinių metrų.

„Hili Properties“ taip pat valdo privačią ligoninę Rumunijos sostinėje Bukarešte, 12 NT objektų svarbiausiuose Estijos, Latvijos, Lietuvos, Maltos ir Rumunijos verslo rajonuose. Tarp didžiausių nuomininkų – „Premier Restaurants“, „Rimi“, Norvegijos kapitalo spaudos leidinių ir kasdienio vartojimo prekių tinklas „Nervesen“, polimerų gamintojai „Rehau Group“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas