Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Joniškyje atidaroma atnaujinta „Norfa“

Ketvirtadienį, vasario mėn. 24 d., Joniškyje atidaromas renovuotas „Norfa“ prekybos centras, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Hyper Norfa“ prekybos centras Vilniuje
„Hyper Norfa“ prekybos centras Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Vilniaus g. 47B įsikūrusioje XL formato „Norfoje“ veiks 6 savitarnos ir 3 įprastinės kasos. „Norfos“ prekybos salės plotas sieks apie 1,5 tūkst. kv.m. Į atnaujintą prekybos centrą investuota maždaug 1,2 mln. eurų, jame dirbs 20 darbuotojų. Visa parduotuvės įranga pakeista į naują. Prekybos centre taip pat veiks „N“ vaistinė ir gėlių parduotuvė.

„Norfa“ pertvarkyta pagal naują koncepciją, daugiau dėmesio skiriant ne tik parduotuvės funkcionalumui, bet ir estetiškai patraukliam interjerui.

Šiuo metu šalyje veikia 154 „Norfa“ parduotuvės. „Norfos“ prekybos tinklas 2022 m. planuoja 15 naujų ir atnaujintų parduotuvių, į kurias bus investuota apie 15 mln. eurų.

„Norfos mažmenos“ 2021 metų prekių ir paslaugų apyvarta siekė 733,023 mln. eurų su pridėtinės vertės mokesčiu (PVM) – 5,27 proc. daugiau negu 2020 metais, kai bendrovės pardavimai sudarė 696,356 mln. eurų. Be PVM apyvarta išaugo 5,34 proc. - nuo 579,460 mln. iki 610,379 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas