Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Karibuose parduodama sala, už kurią teks sumokėti bitkoinais

Karibuose parduodama 5 hektarų ploto sala už 5,3 mln. svarų sterlingų. Tačiau pirkėjai už turtą turės mokėti tik bikoinais, skelbia dailymail.co.uk.
Už bitkoinus parduodama sala
Už bitkoinus parduodama sala / „Bloody Bay Company“ nuotr.

Saloje nėra jokių pastatų, tačiau bendrovė „Bloody Beach Bay“, kuri parduoda turtą, yra parengusi projektą vilos ir paplūdimio baro statybai.

Netoli salos yra nedidelis oro uostas, o pačią teritoriją galima pasiekti kateriu.

Savininkai reikalauja už turtą susimokėti tik bitkoinais ir jų kiekis priklausys nuo to, kokia bus kriptovaliutos vertė tuo momentu.

„Ankstesnės kartos žmonės turėjo galimybę užsidirbti pinigų iš jų turto vertės kilimo. Tačiau dabartinė tūkstantmečio karta šią progą praleido, todėl kriptovaliutos suteikia būtent šiai gyventojų kategorijai sukaupti turtą, kaip tą galėjo padaryti jų tėvai.

Be to, jie gali būti milijonieriai virtualiame pasaulyje, tačiau realiai negali tų pinigų išleisti. Perkant žemę arba kitokį turtą jie gali turėti dvigubą naudą“, – teigė „Bloody Bay Company“ atstovas spaudai.

Tai ne pirmas bandymas parduoti nekilnojamąjį turtą už bitkoinus. Londone, Noting Hile, verslininkas Levas Loginovas parduoda įspūdingą vilą už 19 mln. eurų, tačiau norintiems įsigyti ją keliama viena sąlyga – atsiskaitymas turės įvykti bitkoinais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas