Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ketvirtadienį duris atvėrė pirmoji „Ikea“ parduotuvė Estijoje

Šiandien, rugpjūčio 25 d., Švedijos mažmeninės prekybos baldais įmonė IKEA atidarė pirmąją parduotuvę Estijoje. 30 tūkst. kvadratinių metrų dydžio parduotuvėje netoli Talino, Kurnos gyvenvietėje, pirkėjų laukia daugiau nei 9000 prekių be išankstinio užsakymo, idėjos namams ir sprendimai, padedantys kurti gražesnį kasdienį gyvenimą namuose, rašoma pranešime spaudai.
Karantino sušvelnimumų sulaukusios parduotuvės
IKEA / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Temos: 2 Estija IKEA

Parduotuvėje taip pat veikia Švediškas restoranas, galintis priimti apie 400 lankytojų. Baltijos regione tai jau trečioji IKEA parduotuvė – prieš tai įmonė atidarė prekybos vietas Vilniuje ir Rygoje.

Parduotuvė IKEA Taline įrengta atsižvelgiant į vietos gyventojų norus ir poreikius. 53-uose ekspozicijos kambariuose vaizduojami interjero sprendimai yra paremti estų gyvenimo būdu ir jiems įprastomis gyvenamosiomis erdvėmis. Parduotuvėje galima įsigyti daugiau nei 9000 prekių be išankstinio užsakymo.

Čia galima ne tik pasisemti įkvėpimo ar patogiai apsipirkti, bet ir smagiai praleisti visą dieną. Parduotuvėje pirkėjų laukia Švediškas restoranas ir bistro, o vaikams įrengtas kambarys „Småland“ ir kitos žaidimų erdvės, kad apsipirkimo patirtis būtų dar malonesnė.

Naujoji parduotuvė įsikūrusi Kurnos gyvenvietėje, nedideliu atstumu nuo Talino centro – automobiliu ją galima pasiekti per 20–30 minučių. Parduotuvė dirbs kasdien, nuo pirmadienio iki sekmadienio, 10.00–20.00 val., o Švediškas restoranas – nuo pirmadienio iki sekmadienio, 9.30–19.30 val.

Parduotuvę IKEA Taline pastatė estų bendrovė „Nordecon“, o finansavo „Swedbank“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas