Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos rajono policijos pareigūnai persikėlė į naują pastatą

Klaipėdos rajono policijos pareigūnai persikėlė į naują pastatą, pirmadienį pranešė uostamiesčio policijos atstovė Andromeda Grauslienė.
Klaipėdos rajono policijos pareigūnai persikėlė į naują pastatą
Klaipėdos rajono policijos pareigūnai persikėlė į naują pastatą / Klaipėdos apskr. VPK nuotr.

„Nuo liepos 15 dienos darbą naujose, moderniose, daug arčiau prie miesto esančiose patalpose, pradeda Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai“, – rašoma išplatintame pranešime.

Pareigūnai persikėlė į Klaipėdos gatvėje 80 esantį pastatą.

Lankytojai ras erdvią patogią automobilių statymo aikštelę, pirmajame pastato aukšte bus įsikūręs ir Migracijos departamento padalinys.

„Vienas iš vykdytos reformos tikslų – gerinti pareigūnų darbo sąlygas, suteikiant jiems galimybę oriai atlikti savo pareigas, aprūpinant ne tik naujais automobiliais, bet ir tvarkingomis darbo vietomis. Džiugu, kad dar vieno komisariato pareigūnai įsikelia į modernią ir gražią darbo erdvę“, – pranešime cituojamas policijos Generalinis komisaras Linas Pernavas.

Naujojo komisariato patalpos sumažės nuo 3 tūkst. iki maždaug 1,2 tūkst. kvadratinių metrų. Senasis Klaipėdos rajono policijos pastatas perduotas Turto bankui.

Šių metų liepos pirmą dieną į naujas patalpas buvo perkeltas Vilniaus rajono policijos komisariatas. Netrukus planuojama atidaryti ir naujas Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinės patalpas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas