Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos energija“ aukcione pardavė 6 objektus už 7,5 mln. eurų

„Lietuvos energijos“ grupės antrinė įmonė „NT valdos“ dvyliktajame nekilnojamojo turto aukcione pardavė šešis objektus už 7,5 mln. eurų.
Lietuvos energija
Lietuvos energija / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šiame aukcione realizuoti pastatų kompleksai Kauno ir Panevėžio miestuose bei administraciniai pastatai Kupiškyje, Anykščiuose ir Vilniuje, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Didžiausias parduotas objektas – 10,5 tūkst. kvadratinių metrų ploto pastatų kompleksas Kaune, Chemijos gatvėje. Už jį laimėtojas pasiūlė 1,39 mln. eurų.

Didžiausią sumą – 2,6 mln. eurų – aukciono dalyvis pasiūlė už objektą Vilniuje, Laisvės pr. 80. Kitas Vilniuje esantis objektas, Gervėčių g. 4 parduotas už 1,58 mln. eurų.

Panevėžyje esantis pastatų kompleksas Senamiesčio g. 100 parduotas už 0,9 mln. eurų. Anykščiuose Troškūnų-Šviesos g. 1, administracinis pastatas realizuotas už 0,5 mln. eurų, o Kupiškyje, Energetikų g. 7 objektas – už 0,58 mln. eurų.

„Lietuvos energija“ ir nekilnojamąjį turtą valdanti grupės įmonė „NT Valdos“ nuo 2016 metų vykdomuose viešuosiuose aukcionuose pardavė arba yra sudariusi preliminariąsias pirkimo–pardavimo sutartis dėl grupės veikloje nenaudojamų 65 nekilnojamojo turto objektų už 32,5 mln. eurų.

Aukcionus organizuoja tarptautinė NT konsultacijų bendrovė „Newsec”.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas