Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Namas Avižieniuose, kokių ne kasdien pamatysi

Vieša paslaptis, kad dalis namų statoma pardavimui, dalis – sau. Žiūrint į Avižieniuose (Vilniaus r.) parduodamą namą ir jo įrengimą, nekyla abejonių, kad čia savininkai planavo įsikurti ilgam. Nežinia, kokios aplinkybės lėmė, kad namas pardavinėjamas, bet tai mums suteikia galimybę pasižvalgyti po šį prabangų būstą.
Namas Avižieniuose
Namas Avižieniuose / Aruodas.lt

Kiek daugiau nei 200 kv. m namas pastatytas 12 arų sklype prie pat

miškelio. Aplinkui – individualiuose namuose įsikūrę kaimynai. Ieškantys kokybės atkreips dėmesį, kad namo išorinei apdailai panaudotos molinės čerpės, o sienos dengtos belgiškomis klinkerinėmis plytomis. Ne prasčiau atrodo ir vidus.

Užėję į namą, pirmame aukšte rasite su svetaine sujungta virtuvę, darbo kambarį, tualetą, turkišką pirtį bei papildomas patalpas: katilinę, skalbyklą ir garažą. Antrame aukšte įrengti trys miegamieji, drabužinė ir du tualetai. Pirmą aukštą juosia ir terasa.

Daugiau namo nuotraukų ir kainą rasite portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Tiek pirmo, tiek antro aukšto grindys padarytos iš termiškai apdoroto ąžuolo masyvo, kas suteikia jaukumo visiems namams. Ąžuolo fragmentai matomi ir sienose – ši spalvų kompozicija daro namą ir šviesų, ir tuo pačiu nenuobodų. Prie apdailos priderinti ir baldai. Svetainėje rasite marmuru dengtą židinį. Iš karto tenka pasakyti, kad tai ne vienintelis židinys – dar vienas yra lauke.

Užėję į virtuvę išvysite bendrovių „Siemens“ ir „Liebherr“ buitinę techniką, tualeto patalpose „Villeroy & Boch“ santechniką, o mėgstantys gerą garsą nudžiugs aptikę namų kino sistemą „Harman Kardon“ - visi šie prekės ženklai yra kokybės ženklas.

Praktikams galima pridėti, kad namuose įdiegta apsaugos ir priešgaisrinės sistemos, rekuperacinė ir kondicionavimo sistemos, o į 28 kv. m garažą pateksite pro automatiškai pakeliamus vartus. Žiemą šilumą jums užtikrins dujinis katilas, o tiek vandentiekis, tiek kanalizacija yra vietiniai.

Didžiulis privalumas, kad iki namo jūs privažiuosite asfaltuotu keliu – kelias naujuose rajonuose yra tikras Achilo kulnas. Visa sklypo teritorija aptverta, sutvarkytas gerbūvis, įrengta laistymo sistema, smiltainio takeliai, alpinariumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas