Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„NT Valdos“ aukcione už 2,4 mln. eurų pardavė Nidoje valdytą viešbutį

„Lietuvos energijos“ grupės antrinė įmonė „NT valdos“ tryliktame nekilnojamojo turto aukcione pardavė devynis NT objektus už daugiau kaip 4,2 mln. eurų. Brangiausiai – už 2,4 mln. eurų parduotas Nidoje esantis trijų žvaigždučių viešbutis „Oro Nida“.​​​​​​​
Aukcione parduotas viešbutis Nidoje „Oro Nida“
Aukcione parduotas viešbutis Nidoje „Oro Nida“

Viešbutį „Oro Nida“ įsigijo bendrovė „Smiltynės 19“, kurios akcininkas, Registrų centro duomenimis, yra Andrius Šulnis. Verslininkas praėjusio aukciono metu įsigijo ir pastatą Vilniuje, kuriame įsikūrusi Karalienės Mortos mokykla.

A.Šulnis 15min sakė, kad rekonstrukcijos viešbutyje neplanuoja.

„Jokių esminių pakeitimų, gal kažkiek kosmetiškai. (Objektą pirkau – red.past.) dėl geros lokacijos“, – kalbėjo jis.

Už objektą verslininkas dar nėra sumokėjęs, jam liko užbaigti sandorį.

Tai antras šiemet parduotas poilsio paskirties objektas, priklausęs „Lietuvos energijos“ antrinei įmonei „NT Valdos“. Birželį aukcione buvo parduotas Pervalkos poilsio namais „ORO Pervalka“. Trečias ir didžiausias poilsio objektas – „ORO Dubingiai“ išlieka kitų aukcionų pardavimo objektu.

Aukcione parduotas viešbutis Nidoje „Oro Nida“
Aukcione parduotas viešbutis Nidoje „Oro Nida“

Šiame aukcione taip pat buvo realizuoti energetikos įmonių grupės valdyti administraciniai pastatai Kaune, Šalčininkuose, Nemenčinėje, Ukmergėje, Vilkaviškyje, Kretingoje ir kituose miestuose, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Aukcione parduotas viešbutis Nidoje „Oro Nida“
Aukcione parduotas viešbutis Nidoje „Oro Nida“

„Šio aukciono metu ypač aktyvūs buvo pirkėjai iš regionų – jie įsigijo turto mažesniuose miestuose bei miesteliuose. Visi įsigyti pastatai yra geros būklės, tinkami vystyti komercinę veiklą. Objekto Šalčininkuose kaina pakilo keturis kartus“, – sakė aukcioną organizuojančios NT konsultacijų bendrovės „Newsec“ Tarpininkavimo paslaugų grupės vadovė Jurgita Šilaikytė.

Nuo 2016 metų pradžios „Lietuvos energija“ ir nekilnojamąjį turtą valdanti grupės įmonė „NT Valdos“ pardavė arba yra sudariusi preliminariąsias pirkimo–pardavimo sutartis dėl grupės veikloje nenaudojamų nekilnojamojo turto objektų pardavimo už 60 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas