Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Pagauk, jei gali“: skola už būsto nuomą lietuvį atsivijo iki Graikijos

Linkolnšyre, rytų Anglijoje, teisę studijavęs lietuvis Erikas Mukusauskas staiga virto interneto sensacija po to, kai išvyko į Graikiją nesumokėjęs daugiau nei 1 tūkst. svaro sterlingų už nuomą, skelbia portalas „Neos Kosmos“. 
Erikas Mikusauskas
Erikas Mikusauskas / „Facebook“ nuotr.

Savo pavardės atskleisti nepanoręs buto, kuriame gyveno lietuvis, savininkas įtūžo sužinojęs, kad Erikas išvyko iš šalies be įspėjimo ir nesusimokėjęs už nuomą. Savininkas feisbuke paskelbė vaikino paiešką, o šis viešai jam atsakė garsiąja fraze „Catch me if you can!“ (liet. „Pagauk, jei gali!“).

Nepaisant šmaikštaus atsakymo, E.Mukusauskas „Neos Kosmos“ sakė ketinantis sumokėti visas skolas per ateinančius šešis mėnesius. 15min taip pat bandė susisiekti su Eriku, tačiau nesėkmingai.

„Deja, bet tai tiesa, nesu sumokėjęs už tris nuomos mėnesius. Tačiau, pagal planą, galop išgalėsiu tai padaryti, nes tai, ką padariau, yra blogai“, – portalui aiškino lietuvis.

Kodėl viskas taip įvyko? Kaip paaiškino Erikas, jam reikėjo pinigų įsikurti Graikijoje. Be to, jis kalbėdamas su žiniasklaida nusistebėjo būsto savininko elgesiu – vietoj to, kad būtų susisiekęs su vaikinu ir išsiaiškinęs situaciją, jis visą tai paviešino socialiniame tinkle ir pažadėjo dar 100 svaro sterlingų žmogui, radusiam Eriką.

„Suprantu jį, tačiau jis neseniai buvo pagautas už vairo girtas bei išleido tūkstančius advokatams. Jis tikrai finansiškai dėl mano veiksmų nenukentės, o ir vietovėje valdo kelis nekilnojamojo turto objektus“, – kalbėjo vaikinas.

Jis pripažįsta savo klaidą ir mano, kad jam tiesiog reikėjo atvirai pakalbėti su būsto savininku.

Vaikinas žurnalistams pasakojo į Graikiją išvykęs, nes gavo patrauklų darbo pasiūlymą.

„Atvykau čia pradėti karjerą, o ne pailsėti“, – portalui aiškino jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas