Pandemija „Hesburger“ padažų gamyklos statybų nestabdo

Praėjusį rudenį pradėtos didžiausio Baltijos šalyse ir Suomijoje greitojo maisto restoranų tinklo „Hesburger“ padažų gamyklos ir logistikos centro statybos Kauno rajone nesustojo net ir pandemijos sąlygomis. Kaip ir buvo planuota, pastatų statybas ketinama užbaigti iki šių metų pabaigos, o gamykla savo veiklą pradės 2021 m. pirmoje pusėje. Per metus joje bus pagaminama 1000 tonų padažų, bus sukurta 20 naujų darbo vietų, rašoma pranešima spaudai.
„Hesburger“ padažų gamykla
„Hesburger“ padažų gamykla / „Zen PR“ nuotr.
Temos: 2 Statybos Hesburger

Statybų valdymui – išmaniosios technologijos

Kauno rajone, Tirkiliškių kaime, jau iškilo pagrindinis apie 5 600 kv. metrų ploto gamyklos ir logistikos centro pastatas, o metų pabaigoje planuojama pradėti gamybinės įrangos instaliavimo darbus. PasakHesburger“ tarptautinės plėtros direktorės Ievos Salmelos, nestabdyti statybų ir vykdyti jas pagal numatytą planą leido perėjimas prie nuotolinio projekto valdymo.

„Zen PR“ nuotr./„Hesburger“ padažų gamykla
„Zen PR“ nuotr./„Hesburger“ padažų gamykla

Pasak I.Salmelos, logistikos centras savo veiklą pradės jau ateinančių metų pradžioje, o padažų gamykla – kiek vėliau pirmąjį pusmetį. Investicijos į šį projektą sieks iki 15 mln. eurų.

Rengiasi gamybinės įrangos montavimui ir ieškos naujų darbuotojų

Naujosios gamyklos direktore paskirta ilgametė „Hesburger“ tinklo darbuotoja, pastaruosius kelerius metus dirbusi Kauno regiono vadove, Virginija Baršauskienė.

„Gamyklos ir logistikos centro pastatų statyboms artėjant į pabaigą, jau pradedame organizacinius darbus. Metų pabaigoje į gamyklą iš JAV ir Europos atkeliaus gamybinė įranga, kuri bus instaliuojama ir derinama. Gamykla išsiskirs aukštu automatizavimu, todėl iš viso planuojama priimti iki 20 žmonių. Šiuo metu čia jau dirba trys darbuotojai, o netrukus vykdysime tolesnę naujų darbuotojų atranką“, – apie artimiausius planus pasakojo gamyklos direktorė V.Baršauskienė.

Gamykloje Kauno rajone bus gaminamas majonezas ir kiti padažai „Hesburger“ tinklo restoranams – apie 1000 tonų per metus. Iki šiol visi „Hesburger“ padažai buvo gaminami Suomijoje, o naujoji gamykla Lietuvoje padės aprūpinti jais restoranų tinklus kaimyninėse šalyse.

Šiemet du nauji „Hesburger“ restoranai atvėrė duris Klaipėdoje ir Vilniuje balandžio pradžioje. Dabar Lietuoje veikia 57 restoranai, Latvijoje – 50, Estijoje – 48.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų