Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Pigu.lt“ atidarė prekių atsiėmimo punktą Mažeikiuose, netrukus duris atvers ir Tauragėje

Prekybos centras internete „Pigu.lt“ trečiadienį atidarė prekių atsiėmimo punktą Mažeikiuose, o kitą savaitę planuojama tokį punktą atverti Tauragėje. Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad abu bus įsikūrę prekybos tinklo „IKI“ patalpose (Ventos g. 10B Mažeikiuose ir Šilalės g. 83A Tauragėje).
Internetinė parduotuvė „Pigu.lt“ atidarė pirma fizinė parduotuvę
„Pigu.lt“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 „Pigu.lt“

Naujai atidarytuose prekių atsiėmimo punktuose laukiama vidutiniškai šimto klientų kasdien. Klientai galės ne tik atsiimti internetu užsakytas prekes, bet ir apsipirkti vietoje. Jiems bus pasiūlyta pačių populiariausių kvepalų ir parfumuotos kosmetikos kategorijos prekių.

Anot „Pigu.lt“ rinkodaros vadovo Ernesto Kačerausko, fizinių klientų aptarnavimo vietų plėtra buvo seniai planuota, tačiau karantinas paspartino procesus.

„Per karantiną išaugus užsakymų kiekiui kone 80 proc., greitas pristatymas, ar net apskritai galimybė apsipirkti, pasidarė dar aktualesnė, ypatingai šalies regionuose. Artimiausiu metu plėtra dar planuojama Latvijoje ir Lietuvoje“, – pasakoja E.Kačerauskas.

Šiuo metu bendrovė „Pigu“ iš viso valdo 15 prekių atsiėmimo punktų Baltijos šalyse, 8 iš jų – Lietuvoje. Galimybę nemokamai atsiimti savo internetu pateiktus užsakymus turi Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Marijampolės, Alytaus, Mažeikių, netrukus – ir Tauragės gyventojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas