Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Rygos namai“ Justiniškėse – šeimos poreikius atitinkantys butai

Vilniaus šiaurės vakaruose esantis Justiniškių rajonas pastaraisiais metais iš esmės pakeitė savo veidą: jau kelerius metus yra atnaujinami ir tiesiami nauji šaligatviai, įrengiami asfaltuoti dviračių takai, tvarkomos gatvės. Nenuostabu, kad naujakuriai noriai dairosi būsto šiame rajone, o asmeninius ar šeimos poreikius puikiai atitinka „Rygos namai“.
„Rygos namai“ Justiniškėse – šeimos poreikius atitinkantys butai
„Rygos namai“ Justiniškėse – šeimos poreikius atitinkantys butai / Partnerio nuotr.

Keturių daugiabučių kvartalas yra įsikūręs ramioje vietoje, kur naujų namų ar investicinio projekto jau gali žvalgytis ieškantys būsto. Pirmame etape yra pastatytas 3-jų laiptinių, 6 aukštų daugiabutis gyvenamasis namas su administracinės paskirties patalpomis. Funkcionalūs ir jaukūs įvairaus dydžio vieno, dviejų ir trijų kambarių butai patenkins atitinkamus naujakurių poreikius.

Ekonomiška ir saugu

Projektas traukia ir mažais būsto išlaikymo kaštais bei paprasta priežiūra, nes nauji „Rygos namų“ butai – šilti ir ekonomiški. Tai dar vienas ilgametę patirtį sukaupusios bendrovės „Anreka“ vystomo projekto privalumas naujakuriams. Taupantiems laiką „Rygos namų“ gyventojams kasdienines paslaugas teiks pirmojo aukšto patalpose įsikūrusios įmonės, platų prekių asortimentą pasiūlys šalimais įsikūrusios rajono gyventojų pamėgtos parduotuvės ir krautuvėlės.

Uždaroje požeminėje aikštelėje bus galima saugiai palikti savo transporto priemonę, o pirkinių maišų ar sunkių daiktų nereikės tempti į šeštą aukštą – liftai užtikrins patogų judėjimą nuo pat požeminių iki viršutinių aukštų.

Partnerio nuotr./„Rygos namai“ Justiniškėse – šeimos poreikius atitinkantys butai
Partnerio nuotr./„Rygos namai“ Justiniškėse – šeimos poreikius atitinkantys butai

Žalių erdvių apsupty

Vilnių galėtumėme įvardinti kaip vieną žaliausių sostinių su savo parkais, skverais, alėjomis ar šalia stūgstančiais miškais, visgi žalio kampelio netoliese namų norisi kiekvienam. Moksliškai įrodyta, kad gamta teigiamai veikia mūsų savijautą, todėl puikiai įrengtas „Rygos namų“ projekto vidinis kiemas su žaliomis zonomis ir vaikų žaidimų aikštelėmis bus ne tik atgaiva sielai, bet ir vieta, kurioje galima leisti laiką su šeima ar draugais, burtis draugiškai kaimynų bendruomenei.

Būsimieji „Rygos namų“ gyventojai be viso to galės gamtos oazę susikurti ir namuose ar net užsiauginti savo prieskonių derlių, nes kiekviename bute suprojektuotas didelis balkonas arba įstiklinta lodžija, o dalies butų gyventojai galės mėgautis privačiomis terasomis.

„Rygos namų“ gyventojai vos per 15 min. pėstute pasieks 100 metų skaičiuojantį net 23 ha ploto Lūžių parką, išraizgytą atokiai nuo gatvių nutolusiais takais ir takeliais, kuriame įrengtos vaikų žaidimų aikštelės, naujai aptverta šunų vedžiojimo vieta. Pakeliui Justiniškėse tvarkomos gyventojų pamėgtos viešosios erdvės: alėjose tarp Rygos, Taikos, Justiniškių ir Lūžių g. buvo atnaujinta danga ir laiptai, pasodinti želdiniai, įrengtas apšvietimas, pastatyti suoliukai. Į kitą pusę tokiu pačiu atstumu – tvenkinių apsuptas Buivydiškių dvaras, Vilniaus jojimo klubas, teikiantis paslaugas tiek suaugusiesiems, tiek vaikams.

Išvystyta infrastruktūra ir susisiekimas

Vaikus auginančioms šeimoms Justiniškės – puikus pasirinkimas: rajone yra 6 mokyklos ir 8 lopšeliai-darželiai. Per 10 min. pėsčiomis nuo „Rygos namų“ galima pasiekti Biržiškos gimnaziją, Jono Pauliaus II-ojo vidurinę mokyklą, Vyturio pradinę mokyklą ar darželį „Žilvinėlis“.

Tie, kurie mėgsta važinėtis dviračiais ar paspirtukais, jau įvertino Justiniškių gatvėje paklotą 600 m ilgio šaligatvio atkarpą, kuri sujungė Lūžių ir Justiniškių bei Justiniškių ir Rygos g. sankryžas. Justiniškių rajonas atsinaujina ir kelionės jame dviračiais, paspirtukais ar pėsčiomis tampa malonumu tiek skubantiems, tiek besimėgaujantiems laisvalaikiu.

Partnerio nuotr./„Rygos namai“ Justiniškėse – šeimos poreikius atitinkantys butai
Partnerio nuotr./„Rygos namai“ Justiniškėse – šeimos poreikius atitinkantys butai

Rygos gatvėje pastatyto daugiabučio gyventojai galės naudotis puikiai išvystytu rajono viešojo transporto tinklu, nes vos per 3 min. pėsčiomis pasieks Atžalyno visuomeninio transporto stotelę. Iš čia tiesioginiai autobusai kursuoja iki centro, Senamiesčio, Santariškių, Pilaitės, Vilkpėdės ir kitų miesto rajonų bei didžiausių prekybos centrų, o netoli – ir po visą miestą važiuojančių troleibusų bei greitųjų autobusų stotelės. Tie, kurie renkasi automobilį, nuvažiavę vos kelis šimtus metrų pateks į Vakarinį aplinkkelį. Beje, netrukus šalimais turėtų atsirasti jau suprojektuota Šiaurinė gatvė, kuri dar labiau pagerins susisiekimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas