Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Telšiuose atidaryta „Rimi“ parduotuvė

Ketvirtadienį Telšiuose, adresu Plungės g. 4, atidaryta pirmoji šiame mieste „Rimi“ prekybos tinklo parduotuvė. Ji įkurta šalia miesto autobusų stoties esančiame prekybos centre, kuris buvo rekonstruotas. Į daugiau nei 3000 kv. metrų ploto prekybos centro rekonstrukciją ir tinklo parduotuvės įrengimą „Rimi Lietuva“ investavo daugiau nei 1,5 mln. eurų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Rimi Telšiuose
Rimi Telšiuose / „Rimi“ nuotr.

Pasak „Rimi Lietuva“ Nekilnojamo turto vadovo Mindaugo Žilinsko, rekonstrukcijos metu buvo perplanuotas vidaus patalpų išdėstymas, suformuota nauja galerija ir naujas, iš automobilių stovėjimo aikštelės į prekybos centrą vedantis, įėjimas.

Paruotuvėje yra įrengtos šviesdėžės. Taip pat prie įėjimo į parduotuvę įrengtos dezinfekcinės pirkinių krepšelių ir vėžimėlių stotelės.

Iš viso naujausioje „Rimi“ pirkėjai atsiskaityti gali 3-ose savitarnos bei 4-iose tradicinėse kasose. Jose taip pat įrengtos organinio stiklo sienelės, skiriančios pirkėjus ir parduotuvės darbuotojus. Iš viso Telšių „Rimi“ įdarbinti 35 nauji darbuotojai.

Telšiuose atidaryta „Rimi“ yra 65-oji tinklo parduotuvė visoje Lietuvoje ir 5-a atidaryta šiemet. Iki metų pabaigos skirtinguose šalies miestuose duris atvers dar 5-ios „Rimi“ tinklo parduotuvės, o 2021 metais – bent 12-a. Laikantis užsibrėžto plėtros plano, iki 2023 m. pabaigos „Rimi“ prekybos tinklą sudarys 100-as parduotuvių visoje Lietuvoje.

Telšių prekybos centre taip pat atidaryta „Pepco“ parduotuvė ir „Apotheka“ vaistinė, didžiausias mieste Lietuvos pašto skyrius, naujas „Telia“ salonas, atnaujintos „Bitė“, „FamClub“, „Mobystyle“, „BTA draudimas“ patalpos. Tuo pačiu prekybos centre darbą tęsia „Iqos“, „Mobili prekyba“, „Septynios kalvos“, „Topsport“, „VET1”. Prekybos centro teritorijoje įrengti „SEB“ ir „Swedbank“ bankomatai, Lietuvos pašto paštomatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas