Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vietoj Trakų „Trasalio“ viešbučio atidaromi slaugos namai „Addere Care“

Vietoje metų pradžioje užsidariusio poilsio komplekso „Trasalis“ pradeda veikti slaugos namai „Addere Care“, rašoma pranešime žiniasklaidai. Teigiama, kad juose bus teikiamos slaugos, palaikomojo gydymo ir socialinės globos paslaugos, veiks senelių dienos centras.
Slaugos namai „Addere Care“
Slaugos namai „Addere Care“ / Addere nuotr.

Galiojantį siuntimą slaugai turintys asmenys bazines paslaugas slaugos namuose „Addere Care“ gaus nemokamai – ligonių kasų biudžeto lėšomis.

Buvęs viešbučio pastatas atnaujintas ir pritaikytas ligoninės reikmėms. Lankytojams įrengti vienviečiai, dviviečiai ir triviečiai kambariai, bendravimo, laisvalaikio ir maitinimosi erdvės.

15min primena, kad sausio 9 dieną netikėtai paaiškėjo, jog Trakuose veikęs poilsio kompleksas „Trasalis“ bus uždarytas sausio 15 dieną.

Skelbta, kad iš viso į viešbučio ir vandens pramogų bei SPA centro statybas 2007 metais investuota 14,48 mln. eurų​. Tačiau pastatų savininkei statybų bendrovei „Andova“ 2013 metais buvo iškelta bankroto byla.

Nuo 2014 metų kovo mėnesio „Trasalis – Trakai Resort & SPA“ valdė bendrovė „Alsakis“ (operatorius). Tuomet skelbta, kad įmonė investuos į paslaugų kokybės gerinimą bei plėtrą. Žadėta perkvalifikuoti viešbutį, gaunant 4 žvaigždutes, atnaujinti konferencijų sales, sukurti procedūras su mineraliniu vandeniu, įrengti mineralinio vandens baseinus.

15min skelbė, kad nuo 2016 metų bankroto varžytinėse buvo parduodami Trakų poilsio komplekso „Trasalis“ pastatai. Tuomet „Alsakis“ vadovas aiškino, kad viešbučio veikla dėl pardavimo nenutrūks. Be to, įmonė, valdanti viešbučių tinklą, ketino įsigyti pastatus, kuriuos nuomojosi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas