Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vietoje „Barclays“ – „Citadele“: bankas kelia centrinę būstinę greta Neries

„Citadele“ bankas keliasi į „Green Hall“ verslo slėnį Vilniuje, kurį plėtoja SBA bendrovė „Urban Inventors“. Aukščiausiame slėnio pastate „Citadele“ bankas įkurdins Lietuvos centrinę būstinę bei klientų aptarnavimo skyrių. Planuojama, kad bankas duris „Green Hall 1“ verslo centre atvers liepos mėnesį. Anksčiau šiame pastate veikė iš Lietuvos pasitraukęs bankas „Barclays“.
Verslo centras „Green Hall“
Verslo centras „Green Hall“ / „Idea prima“ nuotr.

„Citadele“ bankas išsikelia iš savo centrinės būstinės K. Kalinausko g. Vilniuje ir „Green Hall 1“ bankas nuomosis beveik 2,2 tūkst. kv. m. plotą ir įsikurs keturiuose pastato aukštuose. Naujajame biure ir banko skyriuje dirbs apie 200 darbuotojų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Pirmame „Green Hall 1“ pastato aukšte įsikūręs banko skyrius bus dvigubai didesnis negu dabartinis ir užims 200 kv. m. plotą.

Teigiama kad su „Citadele“ banku pasirašyta ilgalaikė nuomos sutartis. Proceso metu šalis konsultavo advokatų bendrija „Ellex Valiunas“, o tarpininkavo NT konsultacijų bendrovė „Newsec“.

„Green Hall 1“ verslo centre ilgą laiką veikė „Barclays“ banko globalių operacijų padalinys.

„Prieš tris mėnesius „Barclays“ pasitraukus iš Lietuvos, verslo centras netruko užsipildyti nuomininkais. Šiuo metu verslo centre „Green Hall 1“ pastate laisvų patalpų likę apie 1,2 tūkst. kv. metrų – tai 13 proc. viso pastato ploto. Dėl jo jau vyksta derybos ir neabejojame, kad jį išnuomosime jau artimiausiu metu“, – sako „Urban Inventors“ komercijos padalinio vadovas Giedrius Muliuolis.

Visą „Green Hall“ verslo slėnį sudaro trijų pastatų kompleksas. Baigiamame statyti „Green Hall 3“ įsikurs tarptautinė kapitalo rinkų bendrovė „Moody‘s“, kuri išsinuomojo didžiąją dalį pastato ploto. Dėl likusios dalies vyksta derybos. „Green Hall 2“ verslo centras išnuomotas visas. Bendros SBA grupės investicijos į „Green Hall“ slėnį viršija 40 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas