Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniaus Dvarčionių rajone atidaryta nauja „Maxima“ parduotuvė

Dvarčionyse, Keramikų g. 4, duris atvėrė naujas 1 300 kv. m. ploto prekybos centras, kuriame įsikūrė parduotuvė „Maxima“. Projektą plėtojusi nekilnojamojo turto plėtros įmonė „Eriadas“ į jį investavo 2 mln. eurų, rašoma „Eriadas“ pranešime žiniasklaidai.
„Maxima“ Dvarčionyse
„Maxima“ Dvarčionyse / Bendrovės nuotr.

Prekybos centras pastatytas nugriovus Keramikų ir Dvarčionių gatvių sankryžoje buvusį seną pastatą. Statybų metu buvo sutvarkytas sklypas ir dalis gatvių su pėsčiųjų šaligatviais, o priešais įėjimą į naująjį parduotuvę įrengtas pėsčiųjų skveras. Pirkėjų patogumui ir saugumui abiejose gatvėse ties prekybos centru įrengtos pėsčiųjų perėjos su saugumo salelėmis bei papildoma eismo juosta kairiajam posūkiui. Šalia naujosios parduotuvės įrengta apie 30 parkavimo vietų.

Įgyvendinant šį projektą, taip pat buvo sutvarkyta projekto prieigose esanti savivaldybės valdoma teritorija, suformuoti nauji takai ir žaliosios zonos.

Projektą plėtojo nekilnojamojo turto plėtros įmonei „Eriadas“ priklausanti UAB „KER4“ ir kolektyvinio investavimo subjektų valdymo įmonė UAB „DIFF Assets“, projektavo UAB „Metro architektūra“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi