Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Vingės Terminalas“ įsigijo logistikos centrą

Nekilnojamojo turto (NT) konsultacijų bendrovė „Newsec“ tarpininkavo parduodant 18 000 kv. m ploto logistikos centrą, priklausiusį Norvegijos bendrovei „BCP Logistics Property III“. Objektą už beveik 10 mln. Eur įsigijo dabartinis nuomininkas UAB „Vingės Terminalas“, skelbiama pranešime žiniasklaidai.
„Vingės terminalas“ įsigijo logistikos centrą
„Vingės terminalas“ įsigijo logistikos centrą / „Newsec“ nuotr.

Logistikos ir biurų kompleksą sudaro 16 755 kv. m ploto sandėliavimo patalpos ir 1 375 kv. m ploto biuro patalpos. Objektas yra įsikūręs 19 km nuo Vilniaus, netoli pagrindinio Lietuvos greitkelio Vilnius–Kaunas–Klaipėda (A1). Logistikos kompleksas taip pat pasižymi geru susisiekimu su geležinkelio linijomis, Vilniaus ir Kauno oro uostais.

Šiuo metu „Vingės Terminalas“ ir kitos su juo susijusios įmonės teikia kompleksines sandėliavimo, prekių paruošimo bei ženklinimo, prekių pristatymo ir tarpininkavimo muitinėje paslaugas.

Pasak pardavėjo „BCP Logistics Property III“ atstovo Sigurd Persson, bendradarbiavimas su „Vingės Terminalu“ tęsėsi daugiau nei 10 metų. Objektas buvo pastatytas paties „Vingės Terminalo“ dar 2007-2008 metais, o esant lėšų poreikiui pagrindinės veiklos plėtrai, logistikos centras buvo parduotas Norvegijos kapitalo fondui. Šiandien, po daugiau nei dešimt metų, „Vingės Terminalas“ įsigijo logistikos centrą.

Sandorio metu pardavėją konsultavo „Newsec“ bei advokatų kontora „Walless“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas