Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žydras, jaukus namelis Safolke, Didžiojoje Britanijoje: pamatykite, už ką prašoma milijono

Safolke, Didžiojoje Britanijoje, naujų šeimininkų ieško puikiai išplanuotas šeimos namas su uždaru sodu, garažu, biuru ir sandėliuku. Už šį būstą prašoma kiek daugiau nei milijono eurų.
Parduodamas namas Safolke
Parduodamas namas Safolke / Vida Press nuotr.

Miesto pakraštyje esantis erdvus 266 kv. m namas statytas iš plytų, karkaso ir orinių plokščių, jį dengia čerpių stogas, langai dvigubi.

Užeikime vidun. Didelėje svetainėje jaukumą kuria iš plytų sumūrytas židinys, prancūziškos durys į galinį sodo kambarį. Šviesiame ir erdviame sodo kambaryje grindys išklotos plytelėmis, o į sodą yra dvejos lauko durys.

Funkcionaliai įrengtoje virtuvėje gausu integruotos technikos, yra salelė ruošti maistui.

Prie virtuvės ir valgomojo įrengta pagalbinė patalpa, kurioje yra vieta skalbimo mašinai, skalbinių džiovyklei, vietos susidėti daiktams.

Šviesioje ir erdvioje laiptų aikštelėje yra langai, mūrinis kaminas, ventiliacijos spinta, sandėliukas ir išėjimas į stoginę. Puikiame pagrindiniame miegamajame yra langas į sodą, įmontuotos spintos ir erdvus dušo kambarys.

Svečių miegamajame yra langas į galinę pusę, įmontuotos spintos ir vonios kambarys su drabužine.

Prie šio namo patenkama pro elektrinius vartus, čia galima pasistatyti keletą transporto priemonių. Šalia – garažas, ūkiniai pastatai.

Dviejų automobilių garaže yra elektriniai pakeliamieji vartai, iš čia patenkama į vieno automobilio garažą – taip pat su pakeliamaisiais vartais.

Prie garažo įrengtas biuras /studija. Taip pat yra sandėlis ir drabužinė. Aplink namus – sutvarkyti sodai, aptverti tvora. Juose prižiūrėta veja, auga brandūs medžiai, prižiūrėti gėlynai ir krūmai. Yra betonuota terasa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas