Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nekilnojamojo turto agentė pasinaudojo dainos galia: apdainavo parduodamą namą Anglijoje

Nekilnojamojo turto skelbimai kartais gali būti šiek tiek nuobodūs. Tačiau viena nekilnojamojo turto agentė pasirūpino, kad Bedfordšyro grafystėje, Rytų Anglijoje, esantis namas išsiskirtų iš minios, nes unikaliame vaizdo įraše dainavo apie visas jo savybes, rašo metro.co.uk.
Mikrofonas
Mikrofonas / 123RF.com nuotr.

Penkių miegamųjų namą, esantį Leighton Buzzard mieste, galima pamatyti skelbime, kuriame pateikiama daugybė nuotraukų, taip pat vaizdo įrašą, kuris jau sukėlė audringas diskusijas socialiniame tinkle „Twitter“.

„Esu nuoširdžiai sužavėtas“, – pastebėjo vienas žmogus.

O kitas pridūrė: „Norėjau nustoti žiūrėti... Labai stengiausi įtikinti save nustoti žiūrėti... bet tęsiau iki pat pabaigos“.

Klipe nekilnojamojo turto agentė Claire eina per skirtingus kambarius, kad atkreiptų dėmesį į „nesibaigiantį“ individualų namą – visa tai dainos forma.

Claire pradeda stebinantį vaizdo įrašą dainuodama: „Šis senas namas, čia tiek daug visko galima pamatyti. Svetainė – su šiomis sijomis“.

Kartais įterpdama keletą abejotinų rimų ir netikėtai pakeisdama tonaciją, Claire veda žiūrovus per įvairius namo kambarius, parodydama kai kuriuos svarbiausius dalykus. Vienas iš jų – prie namo prijungtas šunų kirpyklos kambarys.

Beveik tris su puse minutės trunkančiame vaizdo įraše Claire atkreipia dėmesį į kai kurias kitas senovinio namo savybes, įskaitant žaidimų kambarį, oro šilumos siurblius ir saulės baterijas.

Tačiau Claire ne viena užsiima muzikine veikla.

Prie šio keisto kūrinio prisideda ir nežinomų asmenų, taip pat žavus šuo. Šiuo metu namas parduodamas už 794 780 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas