Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paaiškėjo, kas sostinės šv. Jokūbo kvartale rūpinsis viešbučio „Marriott“ veikla

Sostinės širdyje, Šv. Jokūbo kvartale, įsikurs naujas viešbutis „AC Hotel by Marriott“, kuris taps viena iš svarbiausių Vilniaus apgyvendinimo vietų. Šį viešbutį plėtojantis investicinis fondas „Lords LB Special Fund IV“ jau pasirinko jo operatorių – tai tarptautinė viešbučių valdymo kompanija „Appex Alliance“. Pirmųjų svečių naujasis viešbutis tikisi sulaukti jau kitų metų vasarą, rašoma pranešime spaudai.
„Marriott“ viešbutis
„Marriott“ viešbutis / Bendrovės nuotr.

„Appex Alliance“ yra puikiai žinoma dėl savo solidžios patirties viešbučių valdymo srityje ir aukštų paslaugų kokybės standartų, todėl pasirinkome šią įmonę administruoti „Marriott“ viešbutį ir rūpintis jo kasdiene veikla,“ – teigė „Lords LB Special Fund IV“ valdytoja Anastasija Pocienė. „Esame tikri, kad jų profesionalumas ir patirtis užtikrins, jog mūsų svečiai galės mėgautis aukščiausios klasės aptarnavimu ir komfortu.“

Naujasis „AC Hotel by Marriott“ viešbutis, esantis pačioje Vilniaus širdyje, šalia Lukiškių aikštės, bus pritaikytas tiek verslo keliautojams, tiek turistams. Viešbutis išsiskirs šiuolaikišku dizainu, gerai apgalvotu interjeru ir dėmesiu detalėms, siekiant sukurti jaukią ir funkcionalią aplinką. „AC Hotel by Marriott“ tinklas garsėja aukšta aptarnavimo kokybe, orientuota į svečių poreikius.

„Viešbutis bus ypač patrauklus verslo keliautojams, nes jame įsikurs modernus konferencijų centras, o patogi lokacija leis lengvai pasiekti Vilniaus centrinį verslo rajoną, esantį vos už kelių minučių kelio,“ – pabrėžė A.Pocienė. Ji taip pat atkreipė dėmesį, kad viešbučio kainodara bus pritaikyta taip, kad atitiktų įvairių klientų lūkesčius.

„Appex Alliance“ grupė yra sparčiai auganti tarptautinė viešbučių plėtros ir valdymo paslaugų teikimo kompanija Europoje, turinti būstinę Vilniuje.

Grupės įmonės dalyvauja įsigyjant nekilnojamojo turto objektus, steigiant naujus ar konvertuojant esamus viešbučius į tarptautinių tinklų prekių ženklų viešbučius, taip pat teikia viešbučių valdymo paslaugas. Šiuo metu grupė vykdo viešbučių plėtros ir valdymo veiklą Italijoje, Rumunijoje, Lenkijoje, Lietuvoje ir Latvijoje. Jos žinioje šiuo metu – 17 viešbučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas