Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pora nuo 2018 m. skraido ir skirtingose šalyse gyvena nemokamai: štai, kaip jiems tai pavyko

Kelionių entuziastai Fran Cassaniti iš Buenos Airių ir Marco Ilaganas iš Čikagos metė darbus korporacijose, atsisveikino su tuo metu nuomojamais butais ir 2018 m. sausį pradėjo keliauti kartu, rašo „Insider“.
Kelionė lėktuvu
Kelionė lėktuvu / 123rf.com
Temos: 1 Kelionės

Pirmiausiai jie užsiregistravo Trustedhousesitters.com platformoje, kuri siūlo gyventi namuose mainais už šeimininkų gyvūno priežiūrą.

Porai jau teko pagyventi 25 namuose skirtingose šalyse, kuriuose jiedu prižiūrėjo juose paliktus šeimininkų augintinius.

Pavyzdžiui, keturis mėnesius pora praleido Grenadoje (salų valstybė rytinėje Karibų jūros dalyje), kur rūpinosi dviem vokiečių aviganiais, nes pensininkai šeimininkai buvo išvykę buriuoti.

„Tai buvo tarsi mūsų svajonių namai“, – atskleidė M.Ilaganas. „Iš terasos stebėdavome, kaip leidžiasi saulė, o mangų ar avokadų nepirkome ištisus mėnesius, nes sode augo vaismedžiai“, – pridūrė jis.

Čia pora buvo apsistoję ilgiausią laiką. Jie taip pat pabuvojo Italijoje, Slovėnijoje, Kroatijoje, Graikijoje, paskui Anglijoje, Škotijoje ir Airijoje.

2022 m. jie daugiausia dėmesio skyrė Europai, o 2023 m., sako, keliaus po Centrinę Ameriką.

Šių kelionių metu būta ir iššūkių. Kartą jų prižiūrimą auksaspalvį retriverį priepuolis. Pora skubiai nuvežė šunį pas veterinarą ir su palengvėjimu atsiduso, kai specialistui pavyko šunį pastatyti ant kojų. Tačiau ši bauginanti akimirka juos paruošė būsimiems nenumatytiems atvejams.

Pora susikūrė kasdienę rutiną. Rytais jie sportuoja, medituoja, užsiima joga. Tada vedžioja jiems prižiūrėti patikėtus augintinius, veda koučingo sesijas nuotoliu tiems, kurie nori susikurti svajonių gyvenimą.

Beje, jiedu ne tik gyvena, bet ir skraido nemokamai.

2014 m. M.Ilaganas rado tinklaraštį, kuriame buvo rašoma, kad galima gauti nemokamų skrydžių, užsisakius kredito kortelę. Taigi dabar M.Ilaganas už skrydžius moka naudodamas kredito kortelių taškus ir mylias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas