Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 09 /13:47

„Releven“ iki 200 mln. eurų didina investicijas į kvartalą „Lvovo 59“

Nekilnojamojo turto plėtros grupė „Releven“ didina investicijas į planuojamą biurų, apartamentų, prekybos ir laisvalaikio zonų kvartalą „Lvovo 59“ Vilniaus Lvivo gatvėje bei keičia jo pavadinimą.
Nekilnojamasis turtas
Nekilnojamasis turtas / „Releven“ nuotr.

Vystomas kvartalas vadinsis „Horizontai“, o investicijos sieks 200 mln. eurų, ketvirtadienį pranešė „Releven“. Anksčiau skelbta, jog investicijos į projektą sieks apie 180 mln. eurų.

Pasak „Releven“ atstovo Viktoro Zubrecovo, „Horizontų“ kvartalas smarkiai pakeis Vilniaus verslo centro veidą.

„Išsikėlėme ambicingą tikslą sukurti modernų, funkcionalų ir tvarų kompleksą – naują traukos tašką centriniame Vilniaus verslo rajone. Orientuojamės į tarptautinį 15 minučių koncepto standartą – tokį kvartalą, kuris būtų patogus ir gyventi, ir dirbti bei atitiktų visus modernaus miestiečio poreikius. Tai naujas gyvenamojo ir biurų kvartalo konceptas, kuris, tikimės, taps pavyzdžiu ir kitų Vilniaus rajonų vystymui“, – pranešime teigė V.Zubrecovas.

Jo teigimu, pavadinimas „Horizontai“ pasirinktas norint pabrėžti naują miesto raidą, kompleksas suplanuotas taip, kad jame įsikūrę verslai būtų dinamiški, naujakuriams būtų lengvai prieinamos visos paslaugos ir pramogos, o savaitgaliais ir vakarais komplekse virtų gyvenimas.

Skelbta, jog pagal bendrovių „Sweco Lietuva“, „Aketuri architektai“ ir „Arches“ parengtus projektinius pasiūlymus 1,26 ha ploto sklype Lvivo g. 59 ketinama statyti tris pastatus – daugiabutį su 330 vieno-penkių kambarių butais ir du šešių korpusų 1–22 aukštų pastatus su prekybos, paslaugų, maitinimo, sporto paskirties patalpomis.

Projektą numatoma vystyti 6 etapais, jį baigti ketinama iki 2026 metų.

Registrų centro duomenimis, sklypą Lvivo gatvėje nuo 2020 metų lapkričio valdo uždarojo tipo informuotiesiems investuotojams skirta investicinė bendrovė „Releven Prime Properties“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas