Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rygos senamiestyje barono Miunchauzeno arklidės virto prabangiu viešbučiu

Rygos senamiestyje, atnaujintame istoriniame pastate, kuriame XVIII amžiuje veikė Karlo Frydricho barono fon Miunchauzeno arklidės, atidarytas pirmasis Baltijos šalyse 5 žvaigždučių viešbutis „Pullman“.
Rygoje atidarytas 5 žvaigždučių viešbutis
Rygoje atidarytas 5 žvaigždučių viešbutis / „AccorHotels“ nuotr.

„Viešbutis įkurtas Rygos senamiestyje. Į XVIII amžiaus interjerą įtraukėme daug modernių detalių. Unikalumo suteikia istorinių ir šiuolaikinių elementų junginys“, – sako „Wisher Enterprises“ generalinis direktorius Aleksey'us Abasovas.

Naujajame viešbutyje „Pullman Riga Old Town“ yra 155 kambariai, restoranas, baras, 5 posėdžių kambariai, privatus valgomasis ir 2 konferencijų salės, kuriose gali tilpti 150-200 asmenų, 19 metrų ilgio plaukimo baseinas, saunos.

Viešbutis įkurtas Jekaba gatvėje, viename iš turtingiausią istoriją turinčių Rygos senamiesčio namų. Jį sudaro trys dalys: vienas istorinis ir du modernūs fasadai. Pats pastatas statytas 1789 metais ir yra pirmasis plytinis namas, įkurtas už miesto sienų.

Viešbučio interjere atsispindimos dvi idėjos: modernios dailės ir šiuolaikinio dizaino detalės derinamos su pagarba vietiniam paveldui, kuri perteikiama per raitelių temą, sukuriant aliuziją į barono Miunchauzeno arklides, veikusias šioje vietoje XVIII amžiuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai