Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šis mažytis medinis namelis – išskirtinis: akį traukiantis lenktas stogas ir erdvę taupantis interjeras

Naujausias portugalų medžio apdirbimo specialisto „MadeiGuincho“ mažytis namukas itin traukia akį. Jis pavadintas „Terra m1_Tiny House on Wheels“ ir pasižymi kompaktišku, erdvę taupančiu interjeru, kurį vainikuoja patrauklus lenktas stogas su terasa poilsiui.
Miškas pavasarį
Miškas / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 Namas

„Terra m1_Tiny House on Wheels“ yra Portugalijos Alentežo regiono kaimo vietovėje ir buvo sukurtas poroms ar pavieniams asmenims, kad jie galėtų jame mėgautis trumpomis atostogomis.

Jis yra vos 5 m ilgio ir iš dalies apkaltas kamščiu, taip pat mediena. Jo pagrindą sudaro dviašė priekaba, be to, prie jo išorės pritvirtinta nedidelė terasa. Stogas – skliauto formos.

Iš interjero matyti, kad tai atostogų namelis. Jis apdailintas medžiu ir yra paprasto išplanavimo, o didžiąją pirmojo aukšto dalį užima didelė jungtinė sėdimoji ir sandėliavimo erdvė. Šalia yra nedidelė virtuvė ir malkomis kūrenama krosnelė. Šalia įėjimo yra atskiri tualeto ir dušo kambariai.

„Terra m1_Tiny House on Wheels“ pagrindinė miegamoji vieta yra pirmame aukšte: čia yra dvigulė lova, o medinės kopėčios veda į papildomą palėpę virš įėjimo, kuri, atrodo, galėtų būti naudojama kaip miegamasis arba sandėliukas.

„Terra m1_Tiny House on Wheels“ turi iliuminatoriaus stiliaus langus, o didžiausias iš jų yra virš pagrindinės miegamosios vietos. Jis yra atveriamas ir per kelis nuimamus laiptelius galima patekti į stogo terasos zoną. Pati terasa yra gana ankšta, bet atrodo kaip jauki vieta skaityti knygą pavėsyje, kurį suteikia šalia augantis medis.

„MadeiGuincho“ yra viena iš Europoje veikiančių mažų namelių įmonių, kuri sėkmingai išsiugdė atpažįstamą stilių ir gamina viską nuo gyvenamųjų namų iš jūrinių konteinerių iki individualių medinių namelių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas