Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šiuolaikinio namelio interjeras: kaip erdvę padidinti padeda jo išplanavimas „aukštyn kojomis“

Mažų namelių statytojas iš Prancūzijos „Baluchon“ mėgsta eksperimentuoti su įvairiomis idėjomis ir išplanavimais, bandydamas iš savo mažyčių namelių išspausti kuo daugiau gyvenamosios erdvės. Naujausiame šios įmonės namelio „Ellèbore“ modelyje ši problema sprendžiama neįprastu būdu – jis įrengtas „aukštyn kojomis“: miegamasis yra apačioje, o viršuje įrengtas daugiafunkcis gyvenamasis kambarys, rašo „New Atlas“.
Mažytis namelis
Mažytis namelis / „tinyhousebaluchon“/„Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Interjeras Namas

Mažyčio namelio pagrindą sudaro dviašė priekaba. Jis turi šiuolaikišką fasadą, kuris apdailintas raudonuoju kedru, su pilkais aliuminio akcentais.

Užėjus patenkama į virtuvę. Joje yra nedidelis šaldytuvas/šaldiklis, viryklė, kriauklė, mikrobangų krosnelė ir lentynos būtiniausiems daiktams. Čia taip pat yra nemažai spintelių, mini krosnelė. Vietos dedikuota ir katės maistui ir žaislams bei malkoms laikyti.

Iš vienos virtuvės pusės patenkama į vonios kambarį. Jis nedidelis ir paprastas, su dušu ir tualetu (bet be kriauklės), o iš kitos pusės - į miegamąjį.

Į jį patenkama per stumdomas duris, tai – tipiška mažo namelio miegamoji erdvė su žemomis lubomis, nors dėl apačioje esančios vietos ir mažų durų ji atrodo šiek tiek klaustrofobiškesnė, palyginti su įprastai įrengtais mažais nameliais, bet, matyt, ji atitinka šeimininkų poreikius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas