Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sulauksime Kauno „Versalio“ atgimimo: P.Jankūnas NT projektui rado partnerių

Karjerą baigęs ilgametis krepšininkas Paulius Jankūnas pritraukė partnerių savo ne vienerius metus Kauno Laisvės alėjoje planuojamam projektui. Pastarieji imasi statybos darbų, kuriuos užbaigti tikisi iki 2026 m., rašo portalas vz.lt.
Pauliaus Jankūno spaudos konferencija
Pauliaus Jankūno spaudos konferencija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Remiantis Registrų centru, 0,28 ha ploto sklypą Laisvės al. 88 valdančios bendrovės „Kauno Versalis“, kuri netiesiogiai priklauso P.Jankūnui, rugsėjo 16 d. 50 proc. akcijų įsigijo UAB „Konarskio investicijos“. Pastarosios valdomos su nekilnojamojo turto (NT) plėtros UAB „Etapas Group“ ir statybų UAB „Mana ranga“ susijusių įmonių.

„Mes visada stebime rinką, domimės galimybėmis. O Pauliui buvo reikalingas partneris, kuris turi žinių, patirties ir galėtų padėti išvystyti projektą. Tad mes atliksime ir statybų valdymą, būsime atsakingi už pardavimus, o statybos darbus atliks „Mana ranga“, – 15min teigė Donatas Miškinis, „Konarskio investicijų“ direktorius ir „Etapas Group“ akcininkas.

Jis džiaugiasi, jog objektas jau turi statybos leidimą, tad konversiją numatoma pradėti artimiausiu metu. Iš viso į objektą investuojama 14 mln. eurų.

Kaip skelbta anksčiau, „Aketuri architektai" parengė viešbučių paskirties pastatų Laisvės al. 88 / Vasario 16-osios g. 3, Kaune, rekonstravimo į viešbučių paskirties pastatą su gyvenamosios, maitinimo ir prekybos paskirties patalpomis projektą.

Pastate iš viso bus įrengta 19 butų ir 21 viešbučio apartamentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas