Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Už įspūdingą sumą Vilniaus prestižiniame rajone nuomojamas būstas: pažvelkite, už ką tiek mokėsite

Valakampiuose, sostinėje, nuomojamas 252 kv. m. šešių kambarių namas. Mėnesis gyvenimo jame kainuotų 8000 eurų. Pridėję dar šiek tiek pinigų, galėsite pamiršti ir bet kokius buities rūpesčius.
Nuomojamas namas Valakampiuose
Nuomojamas namas Valakampiuose / Aruodas.lt nuotr.

Kaip nurodoma nekilnojamojo turto skelbimų portale Aruodas.lt, 252 kv. m. dydžio A+ energetinės klasės žalumos apsuptas namas yra dviejų aukštų. Daug šio būsto interjero nuotraukų nepateikiama, tačiau iš keleto jų galima susidaryti įspūdį, kokie tai namai.

Interjere persipina keletas stilių: modernus, lengvos klasikos, Modern Art. Bendras vaizdas susijungia į laikui nepavaldų interjerą.

Namams išskirtinumo suteikia natūralaus medžio, žalvario, marmuro, granito, onikso, veidrodžių, skaidraus krištolo deriniai.

Pirmąjame aukšte įrengta svetainė, valgomasis ir virtuvė. Patogiai galima patekti į darbo/vaikų kambarį, pirmąjį vonios kambarį, išeiti į terasas, vidinį kiemą, garažus.

Antrame aukšte – ramybės zona: trys miegamieji, du vonios kambariai ir speciali poreikių erdvė. Skelbime svarstoma, kad ji gali tapti 4-tu miegamuoju, drabužinės kambariu, dar viena darbo zona, vaikų žaidimų ar mokslo vieta, jogos sale, ar net biblioteka. Taip pat šiame aukšte yra balkonas, į kurį išeinama iš pagrindinio miegamojo.

Daug dėmesio aprašyme skiriama šį namą supančiai gamtai ir kiemui. Vidiniame kieme yra išpuoselėtas alpinariumais su brandžiais medžiais, vaismedžiais, gėlėmis. 55 kv.m. termomedienos terasoje nuo pavasario iki pat Bobų vasaros galima mėgautis valgomojo, „Lounge“ ir deginimosi zonomis, yra ir dar viena nedidelė terasa, kurioje galima pasitikti kylančią saulę, pabūti ramybėje su gamta ir mėgstamos kavos puodeliu.

Siūlo išsivaduoti ir nuo buities darbų

Nuomojantis šį būstą siūloma nusimesti visus buities rūpesčius.

Už papildomą mokestį naujieji gyventojai gali gauti tokias paslaugas kaip periodišką namų tvarkymą, sezoninį langų valymą, sodo (taip pat ir vejos, alpinariumo) profesionalią priežiūrą, vejos pjovimą, sniego kasimą, privataus asfaltuoto privažiavimo valymą ir pan.

Pasidairykite po šį namą virtualiai.

TAIP PAT SKAITYKITEl: 15 tūkst. eurų už nuomojamus apartamentus Vilniuje: buto interjeras saugomas po devyniais užraktais

15min rašė ir apie Verkių vilą, kurios nuomos kaina mėnesiui – beveik 8 tūkst. eurų.

Keturženklės sumos gali prireikti ne tik nuomojant namą, bet ir butą.

15min rašė apie butas Vilniuje, nuomojamą už įspūdingą keturženklę sumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas