Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniaus pašonėje užmirštas Nemėžis atgimsta: atskleidė individualaus namo kainą

Vos 7 kilometrai nuo Vilniaus Senamiesčio, 15 minučių – iki sostinės širdies, vaikų darželiai, gimnazija, teniso akademija, klinikos, parduotuvės, Vakarinis aplinkkelis, netoli oro uostas – tai tik keletas iškalbingų faktų apie naują sparčiai atgimstantį rajoną Vilniaus pašonėje, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Vilniaus pašonėje užmirštas Nemėžis atgimsta.
Vilniaus pašonėje užmirštas Nemėžis atgimsta. / Įmonės nuotr.

Nemėžis – nedidelė gyvenvietė Vilniaus rajone – pasipildo nauju kvartalu. Pačiame Nemėžyje jau įsikūrusi Šv. Rapolo Kalinausko gimnazija, vaikų darželiai, bibliotekos ir ambulatorijos, privati odontologijos klinika bei teniso akademija, parduotuvės ir prekybos paviljonai yra pasiekiami išvengiant bet kokių miesto gyvenimui būdingų kamščių.

Naujas kvartalas – didžiuliame obelų sode

„OBELÚ“ individualių namų kvartalas pavadintas būtent taip dėl čia seniau įsikūrusio didžiulio obelų sodo. Sodas vis dar gyvuoja ir yra atviras pasivaikščioti, pasigrožėti ar prisirinkti pintines obuolių.

Įmonės nuotr./Obelų alėja
Įmonės nuotr./Obelų alėja

Naujasis kvartalas yra uždaras: čia planuojama pastatyti 44 energiškai efektyvius individualius vieno ir dviejų aukštų namus, kurių plotas bus apie 173 – 215 kv/m ploto.

Kiekvienas namas turės apie 10 arų žemės sklypą, erdvų garažą, geoterminį šildymą, saulės elektrinę ant stogo, rekuperaciją, elektromobilių pakrovimo stotelę, vejos laistymo sistemą, pietų ar pietvakarių kryptimis orientuotas terasas.

Pirmasis statybų etapas jau įpusėjęs, šiais metais bus visiškai pabaigti statyti net 6 iš 14 namų.

Visi OBELÚ kvartalo namai išmanūs: įdiegtos technologijos, leidžiančios lengvai valdyti apšvietimą, šildymą, vėsinimą ir kitas pagrindines patogumą užtikrinančias funkcijas.

„Šis kvartalas skirtas tiems, kas nori mėgautis ramybe ir gyvenimo kokybe – gyventi prie pat Vilniaus, bet jausti gamtos alsavimą. Vertinantiems aukščiausią kokybę, inovatyvius sprendimus, naujausias technologijas, kurios leidžia džiaugtis išmanių namų privalumais, energetiškai efektyviais ir taupiais namais.

Neabejoju, kad šis modernus kvartalas pakels viso nekilnojamojo turto vertę Nemėžyje“, – prognozuoja Vilniaus NT brokeris Rytis Vaitiekūnas.

Dizainas išlavintam skoniui: aukštos lubos, vitrininiai langai

Šių namų architektūriniai sprendimai yra ne tik kruopščiai apgalvoti, bet kuria ir jaukumo pojūtį.

Vitrininiai langai, holas, vidinis kiemas, aukštos lubos – net iki 5 metrų aukščio, įdomūs fasado elementai bei neįprastos detalės. Modernumo įspūdis jau dabar prikausto smalsius praeivių žvilgsnius, o NT ekspertai prognozuoja, kad šio kvartalo nekilnojamo turto kainos sparčiai augs.

Skaičiuojama, kad namų kainos prasidės nuo 400 tūkst. eurų.

Projekto vystytojas – bendrovė „Constra“, turinti daugiau nei 16 metų patirties statybų rinkoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas