Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus rajone parduodamas namas už 3 mln. eurų: atskleidė, kodėl tokia kaina

Šiuo metu tarp nekilnojamojo turto skelbimų galima rasti namų, kainuojančių ne vieną milijoną eurų. Tarp jų – šis šešių kambarių – 392 kv. m – namas Vilniaus rajone esančiame Zamečkavo kaime, parduodamas už apvalią sumą – 3 mln. eurų.
Parduodamas namas
Parduodamas namas / Aruodas.lt nuotr.

Kaip nurodoma skelbime Aruodas.lt, namas išsidėstęs per tris lygius. Pirmame aukšte didelė svetainė, virtuvė su pagalbiniu sandėliuku, darbo kambarys ir san. mazgas. Kitoje pirmo aukšto dalyje SPA zona su dviem pirtimis ir jacuzzi, išėjimu į baseino zoną lauke (baseinas šildomas), garažas dviem automobiliams, katilinė ir sandėliukas.

Antrame aukšte pagrindinis miegamasis su privačiu vonios kambariu ir drabužine, trys vaikų kambariai ir papildomas vonios kambarys vaikams. Trečiame aukšte palėpėje įrengta laisva patalpa. Rūsyje specialiai įrengtas vyno rūsys ir sporto salė. Tiesa, nuotraukose visa tai nerodoma – jose tik namo fasadas. Esą taip pageidavo savininkai – konkrečiai susidomėję klientai kviečiami atvykti ir apžiūrėti namus gyvai.

Erdvus namas pastatytas prie pušyno. Prie terasos ir baseino įrengta pastogė maisto gamybai.

Namui priklauso ir 45 arų sklypas, į kurį patenka dalis miško.

15min susisiekus su šį namą parduodančiu „Rebaltic“ brokeriu Vaidu Mickumi, šis teigė, kad namas tinkamas žmonėms (šeimai), ieškantiems privatumo ir gamtos suteikiamų privalumų.

„Norintiems gyventi be miesto šurmulio, tačiau nedideliu atstumu nuo jo, kad viskas būtų patogiai pasiekiama automobiliu“, – nurodė jis.

Anot brokerio, ne vieno milijono eurų šis namas vertas dėl lokacijos, aplinkos, kaimynystės, namo pastatymo aukštos kokybės, brangių jame naudotų medžiagų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito