Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atostogų metu poilsiautojų turtą patikimiau laikyti privačių seifų saugyklose

Vasaros sezonas gyventojus skatina dažniau palikti namus, trumpesniam ar ilgesniam laikui išvykstant į keliones užsienyje arba ilsėtis kurortuose. Norėdami apsaugoti be priežiūros paliekamą turtą, žmonės įsirengia signalizacijas, apsidraudžia.
eurocash laikrodis
eurocash laikrodis / eurocash 1 nuotr.

Tačiau nė viena priemonė nesuteikia šimtaprocentinės garantijos – patirtis rodo, kad turto netenkama arba jis apgadinimas dėl gamtos stichijų, pvz., audros arba škvalo, taip pat – kilus gaisrui, trūkus vamzdžiui arba įvykus vagystei. Vis dėlto mūsų šalies gyventojų ir Lietuvoje besisvečiuojančių žmonių turto apsaugai yra patikimas sprendimas – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje veikiančios privačių seifų saugyklos „Eurocash1 Vaults“.

Vienos didžiausių Lietuvoje saugos bendrovių „Eurocash1” specialistai pastebi, kad kiekviena šeima, nepriklausomai nuo gyvenamosios vietos ir pajamų, turi turto, kurio praradimas sukeltų didelę materialinę ir moralinę žalą. Tai – dokumentai, pinigai, šeimos relikvijos, juvelyriniai dirbiniai, meno kolekcijos, elektroninės laikmenos su svarbia informacija. Išvykų metu namuose paliktam turtui pavojų gali kelti ir gamtos stichijos, ir nelaimingi atsitikimai, ir piktavalių veiksmai.

eurocash 1 nuotr. /Seifų saugykla
eurocash 1 nuotr. /Seifų saugykla

Namuose paliktam turtui pavojų kelia ir ugnis, ir vanduo, ir ilgapirščiai

Informatikos ir ryšių departamento prie LR Vidaus reikalų ministerijos duomenimis, pernai Lietuvoje buvo įvykdyta 8619 turto vagysčių iš privačių namų, butų ir kitų gyvenamųjų patalpų, pvz., viešbučių. Draudimo įmonės Lietuvoje pradėjo sudarinėti rizikų žemėlapius, kuriuose galima stebėti, kurie Lietuvos regionai dažniau patiria audrų, liūčių, škvalų, potvynių. Kasmet nuo tokių stichijų nukenčia dešimtys tūkstančių Lietuvos gyventojų. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, pernai Lietuvoje užfiksuota beveik 8,5 tūkst. gaisrų, o didžioji dalis jų atitenka didmiesčiams.

eurocash 1 nuotr. /Seifų saugykla
eurocash 1 nuotr. /Seifų saugykla

Šiuolaikinėse saugyklose – naujausi technologiniai sprendimai

Svarbiam turtui saugoti Lietuvos didmiesčiuose „Eurocash1“ įrengė technologiškai pažangias privačių seifų saugyklas. Dauguma jų įrengtos buvusių bankų patalpose. Jos išsiskiria ypač storomis sienomis ir perdangomis, galinčiomis atlaikyti žemės drebėjimą, sprogimų sukeltus pavojus. Jose veikia patikima apsauga nuo gaisrų ir užliejimų. Pažangios apsaugos technologijos užtikrina saugyklų veikimą 24/7/365 režimu, bendrąsias patalpas nuotoliniu būdu prižiūri įmonės apsaugos specialistai. Siekiant garantuoti seifų nuomininkų konfidencialumą, kelių pakopų rizikos identifikavimo ir apsaugos sistema užtikrina, kad saugykloje vienu metu galėtų būti tik vienas klientas.

„Eurocash1 Vaults“ seifų saugyklos kiaurą parą stebimos vaizdo kamerų, tačiau speciali patalpa, kurioje asmuo išima ar įdeda savo turtą, yra visiškai konfidenciali – vaizdo stebėjimo įrangos joje nėra. Taip užtikrinamas kiekvieno kliento veiksmų privatumas.

„Eurocash1 Vaults“ seifų saugyklos kiaurą parą stebimos vaizdo kamerų, tačiau speciali patalpa, kurioje asmuo išima ar įdeda savo turtą, yra visiškai konfidenciali

Vis dažniau atostogų laikotarpiu pastebimas didesnis gyventojų trumpalaikės seifų nuomos poreikis, kai klientai saugyklose savo vertybes palieka nuo vienos savaitės iki kelių mėnesių ir taip suteikia sau ramų bei saugų poilsį. Neretai tokie klientai, išbandę seifo nuomos paslaugą ir įvertinę jos patogumą, tampa ilgalaikiais klientais.

eurocash 1 nuotr. /Seifų saugykla
eurocash 1 nuotr. /Seifų saugykla

Yra keletas aspektų, kuo privačių seifų saugyklos pranašesnės už kitus turto apsaugos būdus.

  • Saugumas. Privačios seifų saugyklos suprojektuotos ir sukurtos užtikrinant maksimalų saugumą. Saugyklose veikia griežtas saugos protokolas, įskaitant vaizdo stebėjimą, elektroninę įeigos kontrolę ir kitas priemones.
  • Privatumas. Privati seifų saugykla suteikia kiekvienam žmogui svarbų privatumo jausmą. Jūsų asmeniniai daiktai yra saugomi atskirai nuo namų ar biuro patalpų, prieinamų kitiems žmonėms. Tai ypač svarbu, jei seife laikote brangius daiktus ar svarbius dokumentus, kurių neturi matyti ar pasiekti kiti.
  • Didesnė apsauga nuo nelaimingų atsitikimų. Privatūs seifai yra labiau apsaugoti nuo gaisro, potvynio ir kitų nelaimingų atsitikimų. Jie įrengti specialiai sustiprintuose pastatuose su gaisro ir potvynio apsauga, taip sumažinant saugomo turto sugadinimo riziką.
  • Didesnė ramybė. Jūs žinosite, kad jūsų vertybės yra saugios ir nepasiekiamos kitiems. Tai padeda sumažinti stresą ir nerimą dėl jų saugumo. Žinodami, kad jūsų svarbūs dokumentai ir vertybės yra užtikrintai saugioje vietoje, galite skirti daugiau dėmesio kitoms svarbioms gyvenimo sritims.
eurocash 1 nuotr. /Seifų saugykla
eurocash 1 nuotr. /Seifų saugykla

Vaizdo kameros, nuolat stebinčios prieigą prie seifų, turi ir mikrofonus su garsiakalbiais, todėl prireikus klientai gali susisiekti su apsaugos specialistais bet kuriuo paros metu. Klientams pageidaujant, vizito į seifų saugyklą metu juos gali lydėti asmeninis asistentas. „Eurocash1“ taip pat teikia ir papildomą paslaugą, kuri gali būti aktuali seifų nuomininkams – su apsauga pervežti vertybes iš nurodyto adreso į pageidaujamą seifo saugyklą.

eurocash 1 nuotr. /Seifų saugykla
eurocash 1 nuotr. /Seifų saugykla

Visos „Eurocash1” saugyklos yra patogiose geografinėse lokacijose – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Tai suteikia galimybę visų regionų gyventojams pasiekti jiems artimiausią saugyklą. Saugyklose klientai gali pasirinkti net iš septynių įvairaus dydžio seifų ir išsinuomoti seifą jiems priimtiniausiam laikotarpiui – nuo 1 mėn. Iki 3 metų. Priklausomai nuo seifo dydžio ir nuomos laikotarpio, vieno mėnesio nuomos kaina prasideda nuo 26,90 Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas