Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darbdaviams pristatoma „Pagalbos kortelė“. Kas tai?

Parodoje „MOTIVATED AT WORK“, vyksiančioje „Litexpo“ 2023 m. gegužės 17 d., dalyvausiantiems darbdaviams ir personalo vadovams bus pristatyta visiškai nauja idėja / projektas Lietuvoje – „Pagalbos kortelė“.
Laidotuvės
Laidotuvės / 123RF.com nuotr.

Lietuvos įmonėms ir organizacijoms siūloma pasirūpinti darbuotojais ne tik galvojant, kaip jį prisivilioti, išlaikyti, skatinti, bet ir apie jo situaciją, susidūrus su skaudžiausiu gyvenime įvykiu – netektimi, kai prireikia ir skubios informacijos, ir psichologinės pagalbos, ir materialios paramos.

„Įmonės šiandien, norėdamos išsaugoti gerus darbuotojus ir ieškodamos naujų, dovanoja jiems įvairias su gerove, sveikata, papildomais draudimais, sveika gyvensena susijusias priemones, o mes norime pasiūlyti, kad jos pasirūpintų savo darbuotojais ir ištikus skaudžiausiems gyvenime dalykams artimojo netektimi“, – pristato naujovę UAB „Laidojimo paslaugų centras“, vienos iš lyderiaujančių ir kokybiškiausiai tokias paslaugas teikiančių įmonių Lietuvoje, direktorė Agnė Kirkickaitė.

Įmonės nuotr./Pagalbos kortelė
Įmonės nuotr./Pagalbos kortelė

Laidojimo paslaugų centras, nuolat prisidedantis prie įvairių paramos akcijų, jau aptarė šį projektą su nemažai organizacijų, kurių nariai ar jų artimieji, susidūrę su netektimi, dažnai renkasi šio centro paslaugas, pasiūlė joms pagalbą visą parą.

Ilgametė Laidojimo paslaugų centro darbo patirtis rodo, kad ištikus artimojo netekčiai, žmogus net nežino nuo ko pradėti, pasimeta, išsigąsta, dažnas atvejis – pirmiausia skambina darbdaviui ar organizacijos, kuriai priklausė velionis, vadovui pranešti, klausia, ką toliau daryti.

„Taigi, siūlome „Pagalbos kortelę“. Darbdaviui, organizacijai tokia kortelė nieko nekainuoja, o žmogui ji bus ramstis, kai to labiausiai prireiks, – teigia Agnė Kirkickaitė. – Turėdamas kortelę žmogus žinos, kur skambinti, galės gauti profesionalų patarimą, psichologinę pagalbą. Esame pasiekiami visą parą. Taip pat, jeigu tiks mūsų padalinių lokacija ir pasirinks mūsų paslaugas – gaus nuolaidą.“

Darbdaviui, organizacijai tokia kortelė nieko nekainuoja, o žmogui ji bus ramstis, kai to labiausiai prireiks.

Pasak UAB „Laidojimo paslaugų centras“ vadovės Agnės Kirkickaitės, kaip socialiai atsakinga įmonė, kasmet prisidedanti prie įvairių prasmingų iniciatyvų ir projektų, atkreipiame dėmesį, kad šiandien apie mirtį dar yra vengiama kalbėti, bet juk nėra žmogaus, šeimos, darbovietės, kurios netektis nebūtų palietusi. Mums, šios srities profesionalams, tai kasdieninis, tiesioginis darbas – pasirūpinti tais, kurie į mus kreipiasi. Šiuo atveju, norime padėti žmonėms, kad sunkiomis akimirkomis netektų naršyti klaidžiame internete, skambinti įvairiausiais telefonais, o darbdaviui – suteikti galimybę parodyti, kad darbuotojas jam rūpi.

Įmonės nuotr./Pagalbos kortelė
Įmonės nuotr./Pagalbos kortelė

UAB „Laidojimo paslaugų centras“ turi solidžios patirties teikiant tokio pobūdžio paslaugas: dirba daugiau kaip dvidešimt metų, turi net 9 padalinius Lietuvoje (Vilniuje, Ignalinoje, Pabradėje), penkeri metai iš eilės skelbiama tarp 7 proc. ekonomiškai stabiliausių ir patikimiausių Lietuvos TOP įmonių.

Stendo numeris parodoje „MOTIVATED AT WORK“ – 1.38.

Maloniai kviečiame apsilankyti ir daugiau sužinoti apie nemokamos „Pagalbos kortelės“ naudą įmonei, jos darbuotojams, darbdaviui.

Paroda ir praktinė konferencija skirta įvairių grandžių ir komandų vadovams, personalo specialistams ir visiems siekiantiems tobulėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas