Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Grilio sezono pradžiai – „Iki“ naujienos kepsninių entuziastams: nuo tradicinių šašlykų iki jūros gėrybių

Pavasariui įsibėgėjus – skelbiame grilio sezono pradžią ir pristatome maisto tinkamo ruošti ant žarijų linijos „Grill Party“ naujienas. Nuo tradicinių šašlykų, jūros gėrybių iki vegetarams tinkamų sūrių, marinuotų grybų ar bulvyčių. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, sako, kad ruošiant grilio patiekalų receptus daug dėmesio skirta ingredientų kokybei bei produktų įvairovei – tam, kad sau tinkamą patiekalą ant grilio paruošti galėtų kiekvienas.
IKI grilio patiekalai
IKI grilio patiekalai / IKI nuotr.

„Iki“ linijoje „Grill Party“ – nuo įvairiausių rūšių mėsos iki jūros gėrybių

„Šiltasis metų sezonas yra skirtas laikui gamtoje su draugais, taip pat mėgautis kepsninėje ruoštais patiekalais. Norėdami, kad „Iki“ pirkėjams nereikėtų gaišti laiko marinuojant mėsą ar žuvį, siūlome jau pagamintų grilio patiekalų asortimentą „Grill Party“. Didelę asortimento dalį sudaro pirkėjų vertinama bei kokybės ženklą užsitarnavusi lietuviška produkcija. Be to, plati asortimento dalis skirta žuvies bei jūros gėrybių mėgėjams, vegetarams. Viena iš šio grilio sezono naujienų – gausus prie ant žarijų ruoštų patiekalų puikiai tiksiantis padažų pasirinkimas“, – sako „Iki“ komunikacijos vadovė V.Budrienė.

Pavasarį „Iki“ savo pirkėjams pristato skirtingais skoniais, kvapais ir spalvomis akį traukiančias grilio patiekalų naujienas.

Pavasarį „Iki“ savo pirkėjams pristato skirtingais skoniais, kvapais ir spalvomis akį traukiančias grilio patiekalų naujienas. Tarp jų rasti galima tiek tradicinių skonių, tiek įmantresnių, įvairių pasaulio virtuvių įkvėptų, gaminių. Pavyzdžiui, pirkėjai „Iki“ lentynose vėl galės rasti tradicinio šamo tailandietiškame padaže. Taip pat ir kitų pamėgtų skonių: šamo juodojo alaus marinate, blyškiųjų baltakojų krevečių paprikų ir česnakų marinate ar lašišos svogūnų bei krapų padaže. Pasak „Iki“ komunikacijos vadovės, žuvies ir jūros gėrybių gaminiai puikiai tiks įvairiausioms ypatingesnėms progoms. Tereiks paruošti mėgstamą garnyrą ir patiekti.

IKI nuotr./IKI grilio sezonas
IKI nuotr./IKI grilio sezonas

Mėsos mėgėjų taip pat tradiciškai lauks didelis įvairiausių griliui skirtų gaminių pasirinkimas. „Iki“ nepamiršo nuo kepsninių sezono Lietuvoje neatsiejamų šašlykų, kurie jau daugelį metų rikiuojasi populiariausių grilio patiekalų sąrašo viršuje. Vienas jų variantas: šašlykai marinuoti sausame marinate, kitas – šašlykai ruošti majonezo padaže. Mėgstantys lengvesnius patiekalus galės paragauti vištienos šašlyko, marinuoto jogurte, o klasikinių skonių mėgėjų lauks tradiciniai šašlykai.

Nuo balandžio vidurio „Iki“ pirkėjai asortimente ras ir kiaulienos šonkaulių medaus marinate, lėtai troškintų šonkaulių barbekiu padaže, taip pamėgtų amerikiečių virtuvėje. Taip pat kiaulienos šoninės su kaulais pikantiškame marinate, sausai marinuotų kiaulienos sprandinės kepsnių, plėšytos kiaulienos, puikiai tiksiančios mėsainių gamybai. Griliaus mėgėjų laukia ir didelis dešrelių pasirinkimas: nuo karštai rūkytų „Medžiotojų“ dešrelių iki dešrelių, pagardintų sūriu.

Tarp „Iki“ „Grill Party“ naujienų – gausybė padažų

Dar kelios „Iki“ grilio linijos „Grill Party“ naujienos – bandelės mėsainiams ar kepimui jau paruoštos bulvytės fri, baltieji pievagrybiai. Šie gaminiai gali tapti puikiu garnyru tiek prie tradicinių šašlykų, tiek prie plėšytos mėsos ar krevečių. O ieškantieji dar įdomesnių skonių, grilyje išsikepti galės ir kamamberto sūrio su spanguolėmis.

IKI nuotr./IKI grilio produktai
IKI nuotr./IKI grilio produktai

Šį sezoną „Iki“ asortimente matyti ir daugybė įvairiausių padažų: nuo barbekiu, saldžiarūgščio, aštraus pomidorų padažo, garstyčių iki padažo kepsniams „Diavolo“, kuris patiks pikantiškesnių skonių mėgėjams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos