Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Išskirtinis taupymo pasiūlymas „Magnus”: 4.4% palūkanos už terminuotuosius indėlius

Kredito unija „Magnus“ paruošė išskirtinį taupymo pasiūlymą didžiausios grąžos su minimalia rizika ieškantiems žmonėms. Nuo šiol „Magnus“ už terminuotuosius indėlius siūlys net 4.4 proc. palūkanas. Tiesa, pasiūlymas yra riboto galiojimo, juo pasinaudoti bus galima tik iki šių metų pabaigos.
Išskirtinis taupymo pasiūlymas „Magnus”: 4.4% palūkanos už terminuotuosius indėlius
Išskirtinis taupymo pasiūlymas „Magnus”: 4.4% palūkanos už terminuotuosius indėlius / P.Gvildžio nuotr.

Taiko į didesnes sumas taupančius žmones

Norintiems gauti 4.4% grąžą už terminuotąjį indėlį reikės išpildyti dvi pagrindines sąlygas: indėlį dėti 24 mėn. laikotarpiui ir jame laikyti ne mažesnę, nei 50 tūkst. eurų sumą.

„Suprantame, kad 50 tūkst. eurų yra sukaupęs ne kiekvienas žmogus, tad su šiuo pasiūlymu taikome į didesnes sumas taupymui turintį segmentą, kuriam galime pasiūlyti puikią grąžą su minimalia rizika“, – sakė kredito unijos „Magnus“ administracijos vadovė Neringa Sakalauskienė.

Siūlo patrauklias taupymo sąlygas visiems

Mažesnes sumas įdarbinti siekiantiems žmonėms „Magnus“ taip pat turi patrauklių pasiūlymų: kredito unija siūlo vienas didžiausių palūkanų šalyje už taupomuosius, ar kitaip vadinamus – kaupiamuosius indėlius. Jos siekia iki 3,5 proc. Šio tipo indėlis puikiai tiks tiems, kurie šiuo metu neturi sukaupę 50 tūkst. eurų, bet nori pradėti taupyti ir kas mėnesį atsidėti tam tikrą pinigų sumą, pradedant vos nuo 50 eurų.

Nors metinė infliacija Lietuvoje vis dar yra nemaža, tačiau ji jau išlipo iš dviženklės zonos ir toliau palaipsniui mažėja. Todėl terminuotieji indėliai ir ženkliai išaugusios jų palūkanų normos tampa vis patrauklesniu taupymo būdu.

Ilgainiui palūkanos gali mažėti, todėl taupyti verta jau dabar

„Tikrai nežinome, kiek laiko tokios palūkanos dar bus rinkoje. Tikėtina, kad Europos Centriniam Bankui (ECB) pradėjus mažinti tarpbankines palūkanų normas, ims mažėti ir terminuotųjų indėlių palūkanos. Todėl dabar – puikus laikas pasinaudoti situacija ir įdarbinti savo pinigus itin patraukliomis sąlygomis“, – teigia N.Sakalauskienė.

Plačiau apie išskirtinį „Magnus“ pasiūlymą, leidžiantį uždirbti 4.4 proc. grąžą sužinokite čia: http://www.magnus.lt/indeliu-akcija/.

Kontaktai: www.magnus.lt / 8688 98683 / info@magnus.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi