Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Laukti rugsėjo bus dar smagiau: „Lidl“ kviečia laimėti įspūdingų prizų

Nors vasaros liko dar visas mėnuo ir daugelis šeimų mėgaujasi saulėtomis dienomis bei atostogomis, pasiruošimas naujiems mokslo metams gali prasidėti jau dabar. Taip išvengsite skubėjimo, parduotuvių chaoso ir užtikrinsite sklandų ir malonų grįžimą į mokyklą rugsėjo pirmąją. Su „Lidl“ pasiruošti mokyklai ne tik paprasta, bet ir smagu. Perkant už daugiau nei 5 Eur, pirkėjai galės laimėti išmanių prizų.
Laukti rugsėjo bus dar smagiau: „Lidl“ kviečia laimėti įspūdingų prizų
Laukti rugsėjo bus dar smagiau: „Lidl“ kviečia laimėti įspūdingų prizų / „Lidl“ nuotr.
Temos: 2 Lidl Parduotuvė

Pirmasis žingsnis pasiruošiant naujiems mokslo metams – mokyklinių priemonių įsigijimas. Nuo liepos 22 d. visose „Lidl“ parduotuvėse rasite platų mokyklinių prekių pasirinkimą, o internetinėje svetainėje su asortimentu galite susipažinti vartydami katalogą „Žygiuojam į mokyklą“. Visose prekybos tinklo parduotuvėse patogiai bei nebrangiai įsigysite patikimų mokyklinių reikmenų, spalvingų kuprinių, nuotaikingų sąsiuvinių, piešimo, dažymo ar rašymo rinkinių, mokinio kalendorių, spalvotų pieštukų, segtuvų, sportinę aprangą ir kt.

Atsakingiau vartoti ir išsirinkti prekes pagal tvarumo ir kokybės kriterijus padės sertifikatai. Jie nurodo, kokios mokyklinės priemonės yra nekenksmingos aplinkai, kam buvo atlikti cheminiai ir mikrobiologiniai bandymai, garantuojantys prietaisų ir įrenginių kokybę bei saugumą.

LGA sertifikatas suteikiamas toms prekėms, kurios yra ne tik kokybiškos, bet ir saugios naudoti, pavyzdžiui, spalvoti pieštukai ir teptukai. „KTW Standart“ ženklas rodo, kad produktams atlikti cheminiai ir mikrobiologiniai bandymai. Nepriklausomų Vokietijos ekspertų suteiktas ženklas GS taip pat garantuoja įrenginių bei prietaisų kokybę ir saugumą, o „RCS Blended“ ženklą turinčios prekės yra gaminamos iš nemažiau kaip 5 % perdirbtų medžiagų. Taip kiekvienas vartotojas prisideda prie žiedinės ekonomikos palaikymo.

„Lidl“ nuotr./„Lidl“ žaidimas
„Lidl“ nuotr./„Lidl“ žaidimas

Pasiruoškite į mokyklą ir laimėkite išmanių prizų

Tam, kad į mokyklą žygiuoti būtų smagiau, prekybos tinklas visiems, perkantiems mokyklines prekes, pristato žaidimą „Lidl Plus Žygiuojam į mokyklą“. Konkursas vyks ilgiau nei mėnesį, o pagrindinio laimėtojo laukia išskirtinis prizas – Apple MacBook Pro 16 nešiojamas kompiuteris, padėsiantis pasiekti mokslo ir žinių viršūnių.

Iki rugsėjo 1-os dienos imtinai žaidime kviečiami dalyvauti visi pirkėjai, įsigiję prekių iš mokyklinių prekių asortimento bent už 5 eurus. Pirkėjai, „Lidl“ parduotuvėse išleidę ne mažiau kaip 5 eurus ir atsiskaitymo metu kasoje nuskenavę „Lidl Plus“ kortelę, gauna žaidimo virtualų bilietą. Už vieną apsipirkimą bus suteikiamas vienas virtualus žaidimo bilietas. Išsamią informaciją apie dalyvavimo sąlygas bei konkurso taisykles rasite – čia.

Pagrindinio prizo laimėtojo lauks išmanusis mokslų pagalbininkas – Apple MacBook Pro 16 nešiojamas kompiuteris. Dar 5 laimingųjų laukia 5 Apple iPhone telefonai 15 Pro Max, o 3 laimėtojai džiaugsis Apple iPad Pro 13.

Žaidimas „Lidl Plus Žygiuojam į mokyklą“ vyks visose prekybos tinklo parduotuvėse. Išmanių prizų laimėtojai burtų keliu bus išrinkti rugsėjo 2-ą dieną.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 74 „Lidl“ parduotuvėse 28-iuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose ir Molėtuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas