„Mantingos“ kuriamas „Traškumo ir skonio menas“ naujame gamybiniame ceche

Nors Sokratas mokė: „Gyvename ne tam, kad valgytumėm, o valgome tam, kad gyventume“ „Mantinga“ sako, kad mes gyvename taip, kad gyvenimu galėtume mėgautis! Mums „mėgautis gyvenimu“ reiškia – leisti laiką su šeima, džiaugtis artimųjų šypsenomis, kartu džiaugtis kiekvienu žingsniu pirmyn, lepintis gardžiu ir kokybišku maistu.
UAB ,,Mantinga“ nuotr.
UAB „Mantinga“ nuotr.

Naujas gamybinis cechas moderniausias Rytų Europoje

Marijampolėje įsikūrusi UAB „Mantinga“ savo istoriją duonos, užkandžių bei šaldytų gaminių rinkoje kuria jau 19 metų, o savo produkciją parduoda ne tik vietinėje rinkoje, tačiau ją eksportuoja į 31 pasaulio šalį. Įmonė nuolat auga ir sparčiai plečiasi. 2017 m. kovo 28-ąją UAB „Mantinga“ atvėrė naujo, sluoksniuotų gaminių gamybos cecho duris.

UAB „Mantinga“  nuotr.
UAB „Mantinga“ nuotr.

Naujausia ir moderniausia MANTINGA kepykla Rytų Europoje pradėjo gaminti pasaulinio skonio ir kokybės standartus atitinkančius sluoksniuotos tešlos gaminius. Naujame ceche įdiegta technologiškai pažangiausia įranga leidžia lygiuotis į pasaulio lyderius ir visam regionui pateikti maksimalios įmanomos kokybės sluoksniuotos tešlos gaminius bei tešlą. Gamybos procese naudojamas natūralus kvietinis raugas (natūralus tešlos puriklis), suteikia išraiškingesnes skonines savybes. Dėl kvietinio raugo ir natūralios fermentacijos stipresnis gaminio skonis ir aromatas, kurį pajus kiekvienas paragavęs kepinį. Fermentacija tešlą padaro elastingesnę, švelnesnę ir minkštesnę. Naudojant modernią formavimo liniją galimybės preciziškai suformuoti, papuošti ar įdaryti tampa begalinėmis. Kiekvienas gaminys turi savo unikalų išraiškingą skonį, traškų paviršių, tobulą vidaus struktūrą. Labai daug įvairių sudėtingų gamybinių procesų galutiniam vartotojui sukuria traškumo ir skonio meną.

UAB „Mantinga“ dovana – ypatinga šventė mylintiems maistą ir kokybę

„Ši diena svarbi ne tik UAB „Mantinga“ komandai, bet ir jos klientams bei partneriams, tai mūsų visų – žmonių, kuriuos vienija meilė maistui ir kokybei, šventė“, – kalbėjo įmonės savininkas Klemencas Agentas. Todėl naujo gamybos cecho atidarymo šventę įmonė pavertė užburiančiu reginiu. Renginio metu visiems gerai žinomas virtuvės mitų griovėjas Alfas Ivanauskas pristatė naujos sluoksniuotų gaminių linijos gaminius, konditerines madas pasaulyje, atsakė į klausimus kas, kaip ir kodėl, pateikė dizaino idėjas pagal restorano, kavinės, baro pobūdį, surengė desertų degustaciją, pristatė įvairius triukus su tešla. „Alfas Ivanauskas – šios srities profesionalas, duokite jam tešlos gabalą ir jis padarys stebuklą!“ tokiais žodžiais Alfo pristatymą apibūdino ponas Klemencas.

UAB „Mantinga“ nuotr.
UAB „Mantinga“ nuotr.

UAB „Mantinga“ šeimai – saldžios ir jaukios akimirkos

Kovo 28-ąją renginio svečiai kartu su Alfu Ivanausku pradėjo kelionę į saldų sluoksniuotų gaminių ir kitų desertų pasaulį. Ne paslaptis, kad subtilus desertas – galingas ginklas, kuris ištirpina net ledinę širdį, o ir ypatingos progos – mylimųjų pasimatymas, šeimos vakarienė, be jų neapsieina. Todėl ir UAB „Mantinga“ šią svarbią dieną dovanojo saldžias ir jaukias akimirkas.

„Suskaičiuoti, kiek įvairių degustacijų kuriant naujus gaminius vyksta UAB „Mantinga“ būtų gana sudėtinga. Todėl tokią neeilinę dieną kaip ši, kai atveriame naujo gamybos cecho duris, apsiriboti vien paprasta gaminių degustacija, būtų nuodėmė. Todėl ir šioje šventėje buvo viskas – triukai, idėjos, eksperimentai, degustacijos. Kitaip tariant, ateini, pamatai ir įsimyli“, – taip apie šią dieną kalbėjo UAB „Mantinga“ gamyklos direktorius Artūras Venslauskas.

UAB „Mantinga“  nuotr.
UAB „Mantinga“ nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų