Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujo batutų ir pramogų parko JUMPLAND atidarymas įvyks jau šį šeštadienį Klaipėdoje

Įspūdžio dovanų platinimo lyderė Lietuvoje „Gera dovana“ baigia įgyvendinti naują projektą ir jau ruošiasi pramogų parko JUMPLAND atidarymui, kuris vyks spalio 5 d. Klaipėdoje, prekybos ir pramogų centre „Akropolis“. Naujame pramogų parke kiekvieno aktyviai laiką leisti mėgstančio vaiko ar suaugusiojo laukia neribotos linksmybės ant batutų ir kitos pramogos. 1 310 kv. metrų dydžio pramogų parkas Klaipėdos mieste yra išskirtinis – turi didžiausią batutą: bendras batutų su „AirCourt“ aikštele plotas siekia daugiau nei 660 kv. metrų, taigi smagaus šokinėjimo zona užima daugiau nei pusę viso parko ploto!
Klaipėdos „Akropolis“
Klaipėdos „Akropolis“ / Bendrovės nuotr.

Batutų zonoje pramogautojų laukia ne tik įprastos triukų atlikimo platformos įvairiausiems išradingiems šuoliams atlikti, bet ir pirmoji Lietuvoje „AirCourt“ krepšinio / futbolo aikštelė bei galimybė nusileisti ant debesies – didžiulė batuto oro pagalvė „Bagjump“. Šokinėti ant pastarosios – ne tik saugiau, bet ir daug higieniškiau, nei panirti į porolono kubelius, be to, ši pramoga – dar smagesnė, nes nulipti nuo oro pagalvės galima kur kas greičiau ir paprasčiau, vadinasi, ir šokinėti galima kur kas dažniau. Na o pripučiama „AirCourt“ aikštelė su itin minkštomis grindimis leidžia mėgautis išskirtiniu krepšinio ar futbolo žaidimu – šis rankų darbo gaminys sukurtas saugiam ir labai linksmam sportui, kupinam įspūdingų metimų į krepšį ir spyrių į vartus.

„JUMPLAND“ nuotr./Naujo batutų ir pramogų parko JUMPLAND atidarymas įvyks jau šį šeštadienį Klaipėdoje
„JUMPLAND“ nuotr./Naujo batutų ir pramogų parko JUMPLAND atidarymas įvyks jau šį šeštadienį Klaipėdoje

Pramogų parke JUMPLAND įrengta ir gausybė spalvingų laipynių. Tai vieta, kur galima karstytis, landžioti ir kaskart atrasti ką nors naujo ieškant išėjimo iš laipynių labirinto! Didžiulis bokštas, čiuožykla, tunelis ir įvairios skylės, rampa, virvių tiltas, bokso kolonos, kamuoliai ir voleliai bei daugybė kitų pramogų laukia JUMPLAND laipynių zonoje.

Dar viena unikali atrakcija, kurią siūlo pramogų parkas JUMPLAND, – aktyvių pramogų mėgėjų abejingų nepaliekanti „Deganti žemė“. Tai interaktyvus, azartiškas komandinis žaidimas, kiekvieną priverčiantis smagiai pajudėti. Žaidimo aikštelėje žaidėjai turi įsivaizduoti, kad vaikšto degančia žeme, tad jų tikslas – „nenudegti“ ant raudonų langelių ant jų užlipus ir „rinkti“ mėlynus langelius, arba galima atsistoti pailsėti ant žalių langelių, simbolizuojančių saugią žemę. Visgi per šį žaidimą daug ilsėtis netenka – jis vis sudėtingėja, keičiasi langelių ir gyvybių skaičiai, tad reikia būti greitiems ir labai atidiems.

Naujas pramogų parkas Klaipėdoje kviečia ne tik kasdienybę nuspalvinti šauniomis pramogomis, bet ir turiningai, žaismingai paminėti asmenines šventes – čia įrengti 6 teminiai švenčių kambariai, kurių kiekviename yra po 15 sėdimųjų vietų: ryškus ir gatvės meno gausus grafičių kambarys, sportinių automobilių įkvėptas lenktynių kambarys, į saldumynų rojų nukeliantis smaližių kambarys, pasijusti it pasakoje leidžiantis pastelinių spalvų pasakų kambarys su vienaragiais, undinėlėmis ir kitais personažais, nuotaikingas herojų kambarys bei kompiuterinių žaidimų fanams dedikuotas „geimerių“ kambarys.

Po nesibaigiančių šuolių ir įspūdingų linksmybių kiekvienas gali atsikvėpti žaidimų erdvėje su poilsio kampeliu – čia galima ramiai leisti laiką leisti ir išbandyti įvairius modernius žaidimų aparatus. JUMPLAND – tai galimybė nusikelti į džiaugsmingą įspūdžių pasaulį, kupiną neribotų įsimintinų pramogų. Tai proga patirti tikrą skrydžio magiją, mėgautis laisvės pojūčiu pakilus virš žemės, šokinėti kartu su draugais ir išbandyti naujus šuolius, treniruotis patiems ir tapti tikru savo kūno virtuozu.

JUMPLAND atidarymo proga Klaipėdos „Akropolyje“ bus surengta tikra šventė. Savaitgalį, spalio 5–6 d., šiame prekybos ir pramogų centre vyks „Šuoliadieniai“. Šeimoms skirtą savaitgalį lankytojai galės nemokamai pramogauti įvairiose smagiose veiklose ir laimėti apsilankymą batutų ir pramogų parke JUMPLAND. Šventinius renginius ves ir su lankytojais bendraus Indrė Kavaliauskaitė ir Kakė Makė. Pačiame parke taip pat netrūks pramogų ir siurprizų!

Naująjį pramogų parką JUMPLAND rasite antrajame Klaipėdos PPC „Akropolis“ aukšte prie restorano „Hesburger“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas