Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naujos pramogų galimybės filmų mėgėjams

Technologijos keičiasi kasdien, siekdamos atitikti vartotojų lūkesčius ir prisitaikyti prie besikeičiančio gyvenimo būdo. Šie pokyčiai yra reakcija net tik į visuomenės poreikius, bet ir ir naujas galimybes. Pasaulinė technologijų lyderė „Samsung“ dar 2022 metais pristatė išmanųjį projektorių „The Freestyle“, kuris išplėtė filmų mėgėjų pramogų sąvoką. Šiais metais technologijų rinkoje dienos šviesą išvydo „The Freestyle 2nd Gen.“ su patobulintais funkcionalumais.
The Freestyle 2nd Gen
The Freestyle 2nd Gen. / „Samsung“ nuotr.

„The Freestyle 2nd Gen.“ – gali būti vadinamas mobiliu ekranu, nes jo turimos funkcijos išskiria jį iš kitų projektorių. Jūs galite žiūrėti vaizdo įrašus ir žaisti kompiuterinius žaidimus per itin didelį ekraną. O šią patirtį sustiprina ir turimas galingas garsas. Tai – itin stilingas įrenginys, kuris suteikia šimtaprocentinį malonumą“, – teigia „Samsung“ Electronics Baltics“ produktų treneris Tomas Alešiūnas.

Beveik kaip nešiojamas išmanus televizorius

„The Freestyle 2nd Gen.“ išsiskiria sukuriamo ekrano universalumu ir įtraukiančiu garsu. Šis mobilus ekranas leidžia mėgautis net iki 100 colių ekranu, o automatinio išlyginimo ir fokusavimo funkcijos užtikrina, kad ekranas kaskart būtų taisyklingo stačiakampio formos nepriklausomai nuo paviršiaus. Dar arčiau televizoriaus šį įrenginį priartina ir integruotas garsiakalbis, kuris skleidžia sodrų 360 laipsnių garsą.

„Samsung“ nuotr./The Freestyle 2nd Gen
„Samsung“ nuotr./The Freestyle 2nd Gen

„Samsung“ siekia kurti universalius įrenginius, kurie tarnautų žmonėms ir suteiktų kokybišką patirtį. „The Freestyle 2nd Gen.“ sujungia tiek projektoriaus, tiek televizoriaus funkcijas ir tampa nepamainomu įrenginiu kino entuziastų namuose. Šiuo įrenginiu naudotis itin paprasta. Įsigijus mobilų ekraną, namuose jį pastatykite į jums tinkamiausią vietą ir jis automatiškai ištaisys iškreiptus vaizdus per kelias sekundes be didelių jūsų pastangų. Valdyti jį galite tiek balsu, tiek su pridėtu pulteliu, ar išmaniąją SmartThings aplikacija“, – dalijasi „Samsung“ Electronics Baltics“ produktų treneris Tomas Alešiūnas.

Nuolatinis kelionių palydovas

Mobilaus ekrano kompaktiškumas leidžia jam tapti įrenginiu, kurį galima pasiimti visur ir visada: ar tai būtų savaitgalis prie ežero ar verslo kelionė į kitą šalį. Šis išmanusis projektorius, kuris telpa į rankinę ar kuprinę, suteikia jums galimybę mėgautis dideliu ekranu ir pramogomis bet kokioje erdvėje. Įrenginys – tinkamas kelionėms, o jį įkrauti galėsite su įkrovikliu ar papildomai įsigijama nešiojama baterija. Taigi, nebūsite priklausomi nuo elektros lizdų, kurie ne visada prieinami gamtoje ar kelionėje.

„Nuo romantikos kaip filmuose iki filmų romantikoje. Taip galėčiau apibūdinti mobilųjį monitorių. Jį neseniai išmėginome su vyru ir buvome tikrai nustebę jo funkcionalumu bei kompaktiškumu. Juo naudotis nėra nepatogių vietų ir man tai geriausias atradimas. Filmai miške po žvaigždėtu dangumi, nuotraukų peržiūra ant mašinos stogo, pasakos palapinėj ar šokiai garaže: įsimintinos akimirkos garantuotos!“, – savo patirtimi dalijosi nuomonės formuotoja Viktorija Šaulytė-Mockė.

„Smart TV“ patirtis

Turėdami mobilų ekraną, galite naudotis „Samsung Smart TV“ funkcija ir mėgautis įvairiu turiniu nuo serialų iki populiariausių filmų bei išbandyti sertifikuotas OTT programėles ir kitas „Samsung“ paslaugas. Naudodamiesi šia funkcija, galite lengvai transliuoti žiūrimą filmą iš išmaniojo telefono, ar net dubliuoti savo Samsung TV rodomą turinį tiesiai į mobilųjį ekraną.

Žaidimų patirtis

Mobilus ekranas yra tinkamas ne tik kino mėgėjams, bet ir kompiuterinių žaidimų entuziastams. Įrenginys leidžia pasinerti į žaidimų pasaulį, net neturint konsolės. Žaisdami galite įsijungę „Spotify“, „YouTube“ ar „Twitch“ programėles, klausytis mėgstamos muzikos, gauti naudingų patarimų kaip įveikti priešus, ir sekti visus mėgstamiausius žaidimų turinio kūrėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas