Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėčiausios istorijos apie maistą ir maisto kultūrą – „Laisvės piknike“

Jau šį šeštadienį Kauno Nemuno saloje vyksiančiame, tūkstančius dalyvių subursiančiame idėjų festivalyje „Laisvės piknikas“, diskusijų erdvėje „Kelionė per skonius“ savo patirtimi dalinsis žinomi virtuvės guru, maisto mėgėjai, keliautojai.
„Laisvės piknikas“ Kauno rajone
„Laisvės piknikas“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco pasakos, kaip italų virtuvė persipina su šeimos tradicijomis. Maisto tinklaraštininkė ir knygų apie maisto gamybą autorė Nida Degutienė patars, kokio gatvės maisto ieškoti ir ragauti, o nuo kokio bėgti šalin. Keliautojas ir žurnalistas Orijus Gasanovas prisimins ekstremaliausias valgymo patirtis su kuriomis teko susidurti. O verslininkas ir renginių organizatorius Jogaila Morkūnas kalbės apie kulinarinį turizmą, jo vadinamą „kulturizmu“, bei pasidalins asmeniniu įdomiausių vietų pavalgyti sąrašu Lietuvoje ir užsienyje.

Diskusijas moderuos keliautojai ir įspūdžių ekspertai Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius, vakare kviesiantys vaišintis ką tik paruošta firmine savo sriuba.

Diskusijų erdvė „Kelionė per skonius“ klausytojų lauks rugpjūčio 25 d., šeštadienį, nuo 13 iki 18 val. Nemuno saloje, Kaune, vyksiančiame idėjų festivalyje „Laisvės piknikas“.

Projekto partnerio nuotr./Diskusijų erdvės „Kelionė per skonius“ programa
Projekto partnerio nuotr./Diskusijų erdvės „Kelionė per skonius“ programa

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai