Virtuvės šefas Gian Luca Demarco pasakos, kaip italų virtuvė persipina su šeimos tradicijomis. Maisto tinklaraštininkė ir knygų apie maisto gamybą autorė Nida Degutienė patars, kokio gatvės maisto ieškoti ir ragauti, o nuo kokio bėgti šalin. Keliautojas ir žurnalistas Orijus Gasanovas prisimins ekstremaliausias valgymo patirtis su kuriomis teko susidurti. O verslininkas ir renginių organizatorius Jogaila Morkūnas kalbės apie kulinarinį turizmą, jo vadinamą „kulturizmu“, bei pasidalins asmeniniu įdomiausių vietų pavalgyti sąrašu Lietuvoje ir užsienyje.
Diskusijas moderuos keliautojai ir įspūdžių ekspertai Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius, vakare kviesiantys vaišintis ką tik paruošta firmine savo sriuba.
Diskusijų erdvė „Kelionė per skonius“ klausytojų lauks rugpjūčio 25 d., šeštadienį, nuo 13 iki 18 val. Nemuno saloje, Kaune, vyksiančiame idėjų festivalyje „Laisvės piknikas“.